Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Опори для віджимань від підлоги Bollinger Push Up Stands TV

Код товару: 1000423

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Для підтримки фігури в тонусі люди докладають колосальних зусиль, багато бігають вранці, займаються єдиноборствами, інші ходять в спортзал, хтось робить і те і інше, не забуваючи при цьому про правильне харчування, гімнастику та інші корисниі дрібниці. Проте один з найзручніших способів накачати гарний рельєф тіла - це робити прості віджимання у себе вдома. Систематичні тренування допоможуть привести вашу фігуру в форму і накачати мускулатуру.

Спеціально для подібного роду тренувань розроблені опори для віджимань Bollinger Push Up Stands TV.

Вони значно знижують навантаження на суглоби, розгортають вашу кисть в зручне положення і завдяки таким віджимань м'язи рук, преса, грудей накачуються в короткі терміни.
Для тренувань важлива безпека, саме це можуть гарантувати вам упори для віджимання від підлоги. Кисті рук не заламуються при роботі, зап'ястя не зазнає перевантажень, а це означає, що ймовірність травми мінімальна. Зроблені із сталі і прогумованих деталей опори для віджимань Bollinger Push Up Stands TV прослужать довго для спортсмена будь-якої ваги, адже вони здатні витримувати високі навантаження. Конструкція виконана таким чином, щоб перерозподіляти в організмі прикладену енергію таким чином, щоб максимально прокачувати м'язи тіла. Навіть плавні віджимання в короткі терміни відмінно пропрацюють м'язи плечового пояса, біцепса, трицепса, грудей, живота.

Самі по собі упори Bollinger Push Up Stands TV важать небагато, не займають простору в будинку - це компактні помічники в ваших віджиманнях.

Якщо ви часто займаєтеся у вільний час, такі упори для віджимань купити додому просто необхідно, адже в будь-яку вільну хвилину можна зайнятися активним тренуванням прямо у себе вдома, а не чекати чергового походу в спортзал.
З упорами для віджимань Bollinger Push Up Stands TV ваше тіло стане гарним набагато швидше, ви обійдетеся без зайвих травм, збережете свої суглоби, а це важливо при систематичних тренуваннях. Красиве тіло завжди було і залишається зразком для оточуючих.





Опори для віджимань від підлоги Bollinger Push Up Stands TV
Опори для віджимань від підлоги Bollinger Push Up Stands TV