Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Органайзер для зберігання сумок Bag Rack

Код товару: 1001004

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У комплекті: 4 сталевих гачка-кріплення, 2 ременя по 8 гачків для сумок на кожному. Довжину ременя можна регулювати, максимальна довжина 180 см.

Мати одну сумку на всі випадки життя - це для чоловіків. Будь-яка жінка знає, що сумок має бути хоча-б кілька, зроблених в різних стилях, різних розмірів і кольорів. Адже дамська сумочка - це не просто торбинка для перенесення речей, а найголовніший аксесуар. І він повинен ідеально поєднуватися з одягом.
Саме тому у справжніх модниць завжди багато сумочок. Ось тільки зберігати їх вкрай незручно. Для цього найкраще спеціальні органайзери для жіночих сумок купити. Розмістивши на них всі наявні у вас моделі, ви забезпечите порядок в домі і позбавитеся від необхідності шукати потрібну сумочку в шафі, витрачаючи на це час і нерви. Будь-яка модель завжди буде під рукою.

Що являє собою органайзер для зберігання сумок?

Органайзер для зберігання сумок - це дуже міцний тканинний ремінь, що має безліч отворів, в які протягнуті гачки. На ці гачки й вішаються сумки. Ремінь можна повісити в будь-яке місце, де ви хотіли б зберігати сумки:

  • в шафу на вішалку,
  • на двері в передпокої,
  • на стіну в гардеробній і т.д.

Завдяки тому, що органайзер для сумки має безліч отворів, ви можете переставляти гачки залежно від розмірів сумок. Кожен ремінець оснащений восьми гачками. У комплект входить два ремінця. Таким чином, ви зможете зручно розмістити всього 16 сумок.





Дмитрий ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Доставили товар с небольшим дефектом, но молодцы, что вошли в положение, и поменяли его по гарантии.
Відповісти
Тарас ( 2016-05-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Задумка хорошая, но могли бы сделать и получше!

Відповісти
Органайзер для зберігання сумок Bag Rack
Органайзер для зберігання сумок Bag Rack