Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Органайзер для взуття Hanging Shoe Organize підвісний

Код товару: 1000337

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Найкращим вирішенням проблеми розкиданих речей є акуратне і зручне зберігання. Навіть щасливці з великими і просторими гардеробними кімнатами деколи стикаються з проблемою зберігання дрібних аксесуарів, і навіть взуття. Іноді зберігання в коробах не дуже зручно.

Одним з варіантів ергономічної організації зберігання взуття та інших аксесуарів є органайзер для взуття

Зручна підвісна шафа виконана з легкого дихаючого матеріалу матеріалу, і містить 10 секцій. Високоякісний матеріал, з якого зроблений органайзер для взуття, не пропускає пил і вологу. Кожна секція має висоту 10 сантиметрів, що легко дозволяє розмістити в ній більше однієї пари взуття. Ви можете розсортувати своє взуття за типом і розміром, а також завжди легко знайдете потрібну пару взуття. В органайзері зручно зберігати і дитяче взуття, яке можна компактно розмістити в секціях по сезонах, кольорами чи за призначенням.

В органайзері ви можете зберігати не тільки взуття, а й будь-які дрібні аксесуари: рукавички, шарфи, ремені, хустки, шапки і навіть складні парасольки. Все, що раніше шукало своє місце, або пилилось в пакетах, або часто втрачалося в просторах шафи, на далеких полицях, ви можете розсортувати і розмістити у вашому органайзері.

Підвісний органайзер для взуття є найкращим рішенням проблеми дбайливого зберігання речей в невеликих приміщеннях

Його легко можна підвісити на стіні, на шафі, на дверцятах шафи або на стелі. Не виникне проблем і при перестановці або переїзді. Його можна брати з собою в подорожі, на дачу, він легко складається і також легко збирається! Органайзер для взуття – це компактний, легкий, портативний і ергономічний аксесуар, необхідний практично в кожному будинку. Він дозволить вам економити життєвий простір і мати легкий і зручний доступ до речей, що там зберігаються.

Купуючи органайзер для взуття, ви створюєте порядок і затишок у вашому домі! Ви забудете про розкидане або загублене взуття, перестанете шукати потрібну вам пару, відкриваючи десятки коробок і пакетів! Все найпотрібніше буде під рукою, і в будь-який час ви знайдете необхідну річ!

Характеристики органайзера:

  • Матеріал: тканина;
  • Висота в розкладеному вигляді: 110 см .;
  • Розмір осередків: 28x10x11 см .;
  • Колір червоний.





Іван ( 2018-11-20 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Дуже потрібна річ особливо якщо у вас велика сім\'я або жінка шопоголік)

Відповісти
Органайзер для взуття Hanging Shoe Organize підвісний
Органайзер для взуття Hanging Shoe Organize підвісний