Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Органайзер для взуття Сороконіжка

Код товару: 1000272

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Органайзер (вішалка) для взуття Сороконіжка відео:

Щоранку люди зустрічаються з безладом на поличці для черевиків або насилу знаходять свої туфлі серед кинутих башмаків своєї сім'ї. Це страшенно дратує, особливо, якщо ви поспішаєте і дорога кожна хвилина.

Але тепер є рішення - органайзер для взуття Сороконіжка забезпечить можливість швидко знайти саме ту пару, яка терміново потрібна.

З цією простою, але дуже зручною конструкцією ви назавжди наведете порядок в передпокої і заощадите чимало місця для інших предметів інтер'єру. Особливо вона повинна сподобатися людям, які мають дітей, або просто хочуть мати завжди під рукою великий вибір взуття.

Органайзер «Сороконіжка» - міцна і проста металева вішалка, з виступами у вигляді гачків, загнутих вгору, зможе вмістити 18 пар. Не турбуйтеся, завдяки металевій основі вона витримає навіть важкі речі. Її легко можна поставити в комору, передпокій або повісити у вертикальному положенні всередину взуттєвої шафи, на двері або на стіну. Потрібні вам туфлі більше не доведеться шукати - розвішані вони будуть в легкодоступному місці, але компактно і не на виду. Крім зручного зберігання, вішалка буде берегти ваше взуття: вона не дозволить вашим черевикам втратити форму, валятися на підлозі в пом'ятому вигляді або бруднитися іншими туфлями. Повісити можна не тільки одне взуття, а й ремені, сумки, шапки, шарфи і інші невеликі елементи одягу.
Пристрій можна закріпити всередині або зовні будинку, тільки розмістіть його подалі від нагрівачів, опалювальної системи, багать, печей або мангалів.

Ви легко зможете встановити вішалку для взуття власними силами, адже до неї додається зрозуміла і зручна інструкція по закріпленню.

Якщо вже вам сподобалася «Сороконіжка» і ви вирішили неодмінно придбати її, то треба заздалегідь прикинути, чи вистачить місця у вашому передпокої. Габарити у органайзера не надто великі - висота 1,5 м, ширина 50 см і гаки для взуття виступають на 14 см. Купивши обновку, спочатку розсортуйте її за кольором і призначенням, потім зручно розвісьте по парах на красивій стійці. Тепер ви можете не замислюватися, куди повісити ті модні мокасини або спортивні кросівки і як розкласти їх, щоб не шукати довго. «Сороконіжка» - найкраще рішення для зберігання і догляду за вашим взуттям.





Органайзер для взуття Сороконіжка
Органайзер для взуття Сороконіжка