Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Вішак органайзер для одягу в шафу Чудо вішалка Wonder Hanger (8 шт./уп.)

Код товару: 1007510

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кожна господиня задається питанням, як зберігати речі з користю для себе. Наприклад, щоб кожного ранку не прасувати обране вбрання на роботу, а також аби одяг не займав багато місця, не був розкиданий по різних куточках квартири і т.д. І справжньою знахідкою для нас всіх стане вішалка органайзер.

Вішак органайзер в шафу - це універсальний виріб, який можна розташувати в шафі в двох варіантах.

Прикріпити на один гачок вертикально або на двох горизонтально. Наша wonder hanger має рухливі поперечини, тому їх можна переміщати так, як вам буде зручно, щоб зняти необхідну річ.

Іншими словами, перед нами диво вішалка, яка з 7 плічками для розвішування одягу. Ви можете розмістити на ній багато речей одночасно, наприклад, кілька блуз, пар штанів, футболок і суконь. Одяг при цьому буде надійно зафіксований за допомогою затискачів, а спідниці можна вішати на спеціальні петлі. Такий дизайн оцінить кожен, адже дана вішалка органайзер для одягу радує місткістю. На ній можна повністю розмістити весь сезонний гардероб.Якщо ви хочете купити вішалку органайзер, але не знаєте, куди її зможете помістити, не варто сумніватися.

Чудо вішалка – універсальний аксесуар, котрий підходить практично під будь-яку шафу, при цьому займаючи у ній мінімум місця.

 До речі, виріб дуже зручно складається для транспортування. Завдяки компактним розмірам даний органайзер для вішалок буде вам обузою при переїзді. Окрім того, його завжди можна буде брати з собою на дачу або в заміський будинок.

Кожен із вішачків на даному органайзері має кілька перекладин, тобто при можливості на нього можна повісити відразу декілька речей з вашого гардеробу. Ви навіть можете скомбінувати одяг відповідно до вже сформованих образів. Так вам буде зручно щоранку збиратися на роботу. Зняли речі з однієї вішалки і одягнули. Більше не доведеться витрачати час на пошуки потрібної блузи або брюк. Це скоротить і час ранкових зборів, і збереже ваші нерви. Заздалегідь можна продумати вбрання на кілька днів вперед і відповідно їх розмістити на вішалці.

Варто також відзначити, що вішалка органайзер для одягу в шафу виконана з якісного білого пластика, вона міцна і витривала - витримує на собі до 5 кг речей. Сам же аксесуар досить легкий і важить трохи більше 200 г, що ще раз підтверджує зручність його використання під час подорожей і переїздів. Адже невелика вага і компактні параметри цьому тільки сприяють.

До речі, вішалка органайзер купити яку ви можете прямо зараз в нашому інтернет-магазині, коштує зовсім недорого. Купівля цього засобу не вдарить по вашому гаманцю, зате гарантовано забеспечить порядок у вашому будинку. Якщо ви вже давно шукаєте вішалки для економії місця в шафі, то саме WONDER HANGER стане кращим варіантом. Цей органайзер завдяки практичному дизайну та відмінній якості буде радувати свого власника на протязі довгих років. Купуйте цю вішалку для особистого використання, в якості подарунка подрузі, мамі або бабусі. Кожна жінка гідно оцінить такий презент, адже в побуті йому немає рівних.

Вішалка для економії місця в шафі Wonder Hanger, характеристики:

  • Колір білий
  • Розміри платформи: 23 * 2 * 0.5 см
  • Розмір упаковки: 25 * 11 * 4 см
  • Вага вішалки з упаковкою: 230 г

Органайзер для вішалок Wonder Hanger, комплектація:

  • 8 платформ (кожна розрахована на 5 вішалок)
  • 16 півкілець
  • Упаковка: картонна коробка.





Вішак органайзер для одягу в шафу Чудо вішалка Wonder Hanger (8 шт./уп.)
Вішак органайзер для одягу в шафу Чудо вішалка Wonder Hanger (8 шт./уп.)