Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Органайзер для білизни - мішок для зберігання речей на одне відділення

Код товару: 1007695

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Місткий органайзер для білизни та одягу - з ним навести порядок в шафі так просто!

Салатовий органайзер з листочками являє собою квадрат з одним відділенням. Його розміри: ширина 50 см; довжина 40 см; висота 36 см. Матеріал, з якого виконаний органайзер – це поліестер, завдяки чому аксесуар не буде пропускати пил і бруд, а також втрачати свою форму. Речі в ньому не будуть пріти і набувати неприємного запаху. Вага без речей всередині становить 150 грам. Щоб закрити органайзер, необхідно просто потягнути за змійку, після чого він буде щільно закритий. Бонусом стане те, що у цього органайзера пришиті ручки, що робить його зручним при перенесенні. Також є прозора вставка по середині , що дозволяє подивитися і легко знайти необхідну річ. Такий органайзер ідеально підійде для зберігання домашніх дрібниць, речей на минулий сезон, а також його можна буде використовувати для перевезення речей на дачу.

При необхідності органайзер, спокійно складається. Якщо у вас в шафі мало місця для зберігання білизни, такий органайзер допоможе все впорядкувати і для кожної окремої речі буде призначено свій власний осередок для зберігання. Також органайзер для речей дуже зручно використовувати тим, у кого в родині багато діток, адже підписавши органайзери, речі між собою не будуть плутатися і губитися. Купити такий органайзер за доступною ціною можна в нашому магазині.

Організатор для речей, характеристики:

  • Розміри: 57х40х36 см;
  • Вага нетто: 140 г.
  • Поліетиленова м'яка упаковка;





Органайзер для білизни - мішок для зберігання речей на одне відділення
Органайзер для білизни - мішок для зберігання речей на одне відділення