Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Організатор на козирок для автомобіля GRID-IT Organizer

Код товару: 1001213

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Автомобіль давно став не просто засобом пересування, а життєво необхідним приміщенням на колесах, в якому можна слухати музику, вести переговори і планувати найближчі справи.

У багатьох водіїв завжди під рукою повинна бути флешка, ручка для записів, блокнот та інші важливі дрібниці. Але дуже часто невеликі предмети губляться в салоні, їх складно відшукати в потрібний момент, вони створюють дратівливі шуми під час руху. Тепер є рішення для ідеального зберігання невеликих предметів побуту в автомобілі.

Органайзер Grid-It дозволить мати під рукою все саме необхідне, підтримає порядок в салоні авто і зробить будні автолюбителя комфортними

Девайс можна встановити в автомобілі будь-якої марки, його лаконічний дизайн і невеликі розміри вдало впишуться в будь-який інтер'єр. Прикріпивши органайзер до козирка за допомогою двох гумок, можна спокійно насолоджуватися дорогою, будучи впевненим у тому, що в руках у будь-який момент виявиться потрібний предмет, будь то окуляри, вологі серветки або пристрій USB з улюбленою музикою.

Виробники подбали про максимальний комфорт автомобіліста, тому органайзер анітрохи не завадить користуватися дзеркалом на козирку. А міцна тканина, стійка до забруднень та ушкоджень, дозволить пристосуванню служити тривалий час, не вигорить на сонці.

Варто звернути увагу на систему Grid-It, яка лежить в основі конструкції органайзера. Завдяки переплетеним між собою еластичним стрічкам, в ньому можна розміщувати предмети різних розмірів. Це не ті стандартні кишені, які є в подібних пристроях, і в яких можна помістити лише річ, що відповідає розміру кишені. Можливість моделювати відділення на свій розсуд створює додаткові зручності і дає волю фантазії.

Наприклад, сьогодні ви вирішили розмістити окуляри, а завтра на цьому ж місці виявиться ручка або ліхтарик. Тепер необов'язково нести кейс з дрібними речами додому з тим, щоб він не привернув увагу мисливців за чужим майном. Органайзер, прикріплений на козирку автомобіля, практично непомітний з вулиці. Це справжня знахідка для любителів порядку і добре організованого простору в салоні улюбленого автомобіля.

Характеристики органайзера на козирок для автомобіля:

  • Довжина: 36 см.;
  • Ширина: 14.5 см.;
  • Колір: чорний.





smokke ( 2019-05-08 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Благодарен магазину за отличную работу! Вчера забирал самовывозом

Відповісти
Ирина Юрьевна ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Сотрудники магазина дали всю необходимую информацию которая меня интересовала. Быстро оформили и отправили заказ. Всем доволен советую этот магазин.
Відповісти
Андрей ( 2016-04-12 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Практичная вещь, все необходимое теперь под рукой!

Відповісти
Організатор на козирок для автомобіля GRID-IT Organizer
Організатор на козирок для автомобіля GRID-IT Organizer