Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Оригінальна світлодіодна підставка Flash Pad Флеш Пад

Код товару: 1000880

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Товар, про який піде мова, припаде до смаку власникам кафе, ресторанів і барів, а також людям, які люблять влаштовувати дружні вечірки і воліють оточувати себе оригінальними речами.
Ми представляємо вам світлодіодну підставку під чашку, стакан або келих. Вона дуже красиво підсвічує поставлений на неї напій і створює особливу атмосферу, підкреслюючи, що життя барвисте і неповторне.

Що являє собою світлодіодна підставка під чашку, стакан або келих

Світлодіодна підставка виглядає як невелика пластиночка. Якщо поставити на дану пластиночку чашку або склянку, вона тут же засвітиться красивим світлом і підсвітить ємність знизу. Промені світла м'яко розсіються по склу або кришталю і додадуть налитому в келих напою особливу красу.
Якщо розкласти такі подставочки на всіх столиках кафе або барній стійці, то в закладі запанує особлива атмосфера: люди будуть ставити і прибирати келихи з підставок і то тут, то там будуть загорятися й гаснути різнокольорові вогники. Це дуже креативно і обов'язково приведе в захват клієнтів. Світлодіодна підставка під чашку, стакан або келих стане особливою фішкою і доброзичливої вечірки і зможе прикрасити і створити особливу атмосферу романтичного побачення для закоханих. За рахунок компактних розмірів і маленької ваги (всього 35гр) пластиночку можна носити з собою просто в кишені.
Підставка під келихи виготовлена з пластику, тому вона не пошкодитися і навіть не намокне, якщо ви випадково проллєте на неї напій.
Пристрій працює від батарей. Після вичерпання ресурсу, батарейки легко замінюються.





Алла ( 2016-06-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
отличный и эффектный подарок получился, спасибо за быструю доставку!

Відповісти
Оригінальна світлодіодна підставка Flash Pad Флеш Пад
Оригінальна світлодіодна підставка Flash Pad Флеш Пад