Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Оригінальна дизайнерська парасолька «Банан» складна

Код товару: 1002690

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У сірий непогожий день так не вистачає яскравих теплих кольорів, які піднімають настрій від одного тільки погляду на них. Але ж зробити життя яскравішим, навіть коли навколо похмуро і безрадісно, зовсім не проблема. Вирушаючи на вулицю в дощову погоду, візьміть з собою оригінальну дизайнерську складну парасольку «Банан». Ось побачите, під такою парасолькою Ви будете почувати себе чудово: настрій буде піднесеним і радісним. Ви обов'язково будете виділятися з сірого похмурого натовпу і притягувати до себе погляди оточуючих.

Дизайнерська парасолька «Банан» - яскраво, зручно і надійно

Ми пропонуємо Вам не просто яскраву парасольку, а модель з дуже креативним дизайном. У складеному вигляді парасолька є копією справжнього банана, нижня половинка якого є нічим іншим як ручкою, а верхня - чохлом на купол. «Банан» зроблений з міцного і легкого пластика, що захищає виріб від зовнішніх пошкоджень, а так само перешкоджає проникненню води, що стікає з мокрого виробу. Іншими словами, в такому чохлі Ви спокійно можете класти мокру парасольку в сумку, не боячись, що вона намочить всі інші приналежності, котрі лежать в сумці, а також, що купол парасольки можна випадково проткнути, наприклад, пилкою для нігтів або іншим гострим предметом, котрий лежить в сумочці.

У складеному вигляді оригінальна дизайнерська парасолька «Банан» має розміри всього 4х4х28см, так що поміститься навіть у невеликий ридикюль.

Складаний парасольку «Банан» має досить великий купол, який надійно захистить Вас навіть від зливи. Тканина дуже щільна і абсолютно не промокає. Вона спокійно витримує кілька годин під рясними опадами.

Незвичайна парасолька, характеристики: 

  • Тип парасольки: механічний
  • Розміри парасольки:
    • У складеному вигляді: 28x4x4 см;
    • В розкладеному вигляді: 89x57 см.

Оригинальна парасолька, комплектація:

  • Парасолька;
  • Пластиковий чохол;
  • Картонна упаковка.

Парасолька-банан - це оригінальна парасолька для оригінальних людей!





Наташа ( 2018-11-05 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
классный, маленький и практичный
Відповісти
Оригінальна дизайнерська парасолька «Банан» складна
Оригінальна дизайнерська парасолька «Банан» складна