Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Подушка ортопедична з ефектом пам'яті Comfort Memory Pillow 50х30см

Код товару: 1000095

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо майже кожного ранку ви відчуваєте біль в шиї та голові. Якщо вам важко піднятися і почати новий день. Досить вагатися. Час настав замислитися,  яку подушку краще обрати для здорового та міцного сну.

А краще ніж Comfort Memory Pillow ви навряд чи знайдете.

Тому ми пропонуємо вам саме її, нову трикамерну подушку, що здійснить ваші мрії про міцний сон та бадьорий ранок.
Подушка для сну спеціально розроблена вченими так, що вона повністю повторює форму вашої голови, у той час коли ви відпочиваєте на ній, а структура вашого хребта завжди буде знаходитися у правильному положенні, що позбавить вас від ранкової болі в спині та шиї. Цей ефект було досягнуто за допомогою використаних в середині її спеціальних повітряних кульок, діаметр яких дуже малий. Вони підстроюються під форми та контури вашої голови та пліч, зберігаючи їх природне положення і надають вашому тілу зручність та ідеальний відпочинок. А зранку ви ніколи не знайдете на собі слідів, що зазвичай залишаються після сну на звичайних подушках.

Вона ідеально підійде для сну не тільки у вас вдома, але її можна також брати  з собою за місто, або використовувати її в дорозі. А її легкість ніколи не обтяжить вас з її транспортування. Нова Comfort Memory Pillow також має і лікувальні властивості при тривалому використанні. Нова подушка лікує хропіння та безсоння, що зробить ваш сон ще міцнішим, а з ранку ви відчуєте себе відпочилою. Не вагайтеся, отримайте гарантовану посмішку кожного ранку.

Подушка з пам'яттю, характеристики:

  • Розміри: 50х30 см
  • Висота: 5.5 см (западина між "хвилями"); і дві "хвилі" з висотами "гребеня" 7 і 9 см
  • Матеріал: спінений поліестер
  • Матеріал наволочки: поліестер
  • Вага: 420 г
  • Упаковка: картонна коробка





Подушка ортопедична з ефектом пам'яті Comfort Memory Pillow 50х30см
Подушка ортопедична з ефектом пам'яті Comfort Memory Pillow 50х30см