Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Овочерізка Salad Chef

Код товару: 1000124

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

 

Будь-які рецепти салатів для Вас тепер не проблема разом з овочерізкою Salad Chef!

Здавалося б, що таке приготувати салат - п'ять хвилин і все готово, а на ділі це дуже трудомісткий і виснажливий процес: одні інгредієнти займають майже весь стіл, а їх ще потрібно перемити, почистити і по черзі нарізати! Універсальна овочерізка Селед Шеф створена, що б максимально спростити і прискорити Вам цю задачу. З нею Ви однаково швидко будете готувати як прості рецепти салатів, так і самі вишукані.

Що ж являє собою Шеф Салат?

Овочерізка складається з великого та стійкого контейнера, декількох насадок і кришки, на якій закріплюються терки і насадки, які Ви можете змінювати під час приготування страви по кілька разів, в залежності від того, як Вам потрібно подрібнити продукти. Контейнер зроблений з міцного прозорого пластику, так що б Ви могли спостерігати за процесом. Також Ви можете використовувати його в якості ємності для зберігання. Більш того, Вам більше не потрібно бруднити кілька дощок і мисок, досить одного контейнера овочерізки Салад Шеф і змінних насадок!
Кожен елемент овочерізки Salad Chef розроблений з великою увагою до деталей: леза зроблені з нержавіючої сталі, легко знімаються і миються як вручну, так і в посудомийній машині.
Відгуки про Салат Чіф тільки хороші, а недолік у даної овочерізки, мабуть, один: вона зеленого кольору і може не вписатися в інтер'єр Вашої кухні. Але, тим не менш, вона проста у використанні, не вимагає електрики і легко миється. Навіть якщо Ви не великий любитель салатів, Ви можливо поміняєте свою думку, якщо купите овощерезку Salad Chef!

Завантажити інструкцію до Salad Chef, PDF
 

 





Ирина ( 2017-06-08 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Сидела на диете ,овощерезка очень помогла,сэкономила время на приготовлении салатов.
Відповісти