Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Педикюрній набір Pedi Pistol (Педі Пістол)

Код товару: 1000278

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Набір для педикюру Pedi Pistol Педі Пістол відео:


Кожна жінка мріє бути привабливою, чудовою і чарівною, від верхівки голови до кінчиків нігтів на ногах. Тому, важливо приділяти увагу догляду за зовнішнім виглядом не тільки волоссю, стану шкіри і манікюру. Як би ви не старалися, а образ буде не завершеним без чудового педикюру. Але щоб ніжки і нігті виглядали добре, вони потребують постійного догляду. У SPA-салонах вам запропонують безліч процедур по догляду за шкірою ніг і нігтями, але є хороша новина, тепер вам більше немає необхідності відвідувати всі ці дорогі процедури, адже це все стало доступно в домашніх умовах разом з новим революційним педикюрним набором Pedi Pistol.

Що ж собою являє педикюрний набір Pedi Pistol Педі Пістол?

Це нова розробка в сфері догляду за шкірою ніг і нігтями. До його складу входять 10 насадок, які допоможуть зробити вигляд ваших ніжок просто чудовим, а саме: кулеобразна насадка, насадка для шліфування, насадка що обертається, конусоподібна насадка, насадка з кулькою, насадка для сухої шкіри, насадка "Діамантовий конус", плоска дискова насадка, конусоподібна велика насадка, а також насадка з м'якою білою щетиною. З педикюрним набором Pedi Pistol Педі Пістол ви зможете завжди тримати свої ніжки в чудовому вигляді, без особливих зусиль і витрат часу і грошей на візити до фахівців з педикюру. Ви самі зможете робити педикюр у вас вдома в будь-який зручний час. Всього 15-20 хвилин, і ваші ніжки будуть виглядати красивими і доглянутими. З цим набором ви зможете позбавитися від грубої шкіри, натоптишів і мозолів, надати нігтям бажану форму, позбавитися від задирок, а також відшліфувати шкіру ніг.

Набір для педикюру Педі Пістол є дуже простим і зручним у застосуванні.

Вам сподобається його сучасний дизайн у формі пістолета, який буде завжди на захисті краси ваших ступень і нігтів.
З новим педикюрним набором Педі Пістол, педикюр як в Spa-салоні, стане легким і простим в домашніх умовах. Тепер ваші ніжки завжди будуть викликати захоплення і захват у навколишніх.





Педикюрній набір Pedi Pistol (Педі Пістол)
Педикюрній набір Pedi Pistol (Педі Пістол)