Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Переносний світильник з пультом Remote Brite Light

Код товару: 1000270
Опис

Практично в кожному будинку є світильник, без якого важко обійтися в темний час доби. В сучасний час всі стали використовувати світильник з пультом, його можна встановити скрізь, де проходить електрика, це може бути і в квартирі, і в підвальному приміщенні, і в гардеробі, і в гаражі.

Вже не треба носити з собою ліхтарик, одного натиску буде достатньо, щоб світильник нічник Remote Brite Light включився і Ви змогли розглянути в темряві, і знайти те, що шукали

Він дуже зручний у використанні його радіус дії складає близько десяти метрів, працює від батарейок, включається від одного натискання. Використовуючи спеціальне надійне кріплення, яке входить в комплект, ви його закріплюєте в будь-якому місці, де Вам необхідно світло, і також за допомогою спеціальних вставок магнітних, які є у нього в наявності, можна буде встановити його і на магнітній поверхні. Сама установка спеціального кріплення не складна, і буде легко самому встановити, просто потрібно закріпити її в будь-якому місці, де Вам потрібно і вона буде готове до застосування. Лампа нічник працює в економному режимі, тому виручить Вас при вимкненні світла, а його яскраве з п'яти сучасних світлодіодів освітлення, допоможе перебувати в місцях, де не проведено електрику.

Лампа з пультом працює без всяких зайвих проводів, включається легким натисканням на пульт або на сам світильник

Абсолютно не становить небезпеку для дітей, і використовувати його можна практично скрізь, де струму немає. У будь який час доби, де б Ви не знаходилися, можна будь-яку річ легко знайти завдяки цьому світильнику, який дає досить яскраве світло. Завдяки системі дистанційного керування, його можна розмістити у важкодоступних місцях, тому що він переносний, і також дозволяє не встаючи з дивана, включати і вимикати його. Також світильник нічник Remote Brite Light абсолютно безпечний, і Вам не загрожує контактне замикання.





Игорь ( 2018-08-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Работает хорошо, заряд держит неплохо, качество сборки тоже на уровне.
Відповісти
Переносний світильник з пультом Remote Brite Light
Переносний світильник з пультом Remote Brite Light