Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Фен для волосся Magitec MT-7171

Код товару: 1001150

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Потужність: 1200 Вт / 230В / 50 Гц
  • Дві швидкості
  • Два ступені нагріву
  • Гачок для підвішування
  • Розміри: 17.5x19.5x7
  • Довжина кабелю: 160 см
  • Вага: 285 г

Сьогодні фен є практично в кожному будинку, цим зручним пристосуванням користуються всі члени сім'ї. На жаль, фени часто виходять з ладу через перепади напруги, розбиваються при падіннях і в своїй більшості не відрізняються довговічністю.

Ми раді представити вам інноваційний фен Magitec Domicile MT 7171, який відрізняється високими показниками міцності і бездоганними технічними характеристиками.

Прогумований ударостійкий пластик з силіконовою обшивкою запобіжить поломці при падінні. Внутрішні деталі з високотехнологічних матеріалів (нікельована сталь, вольфрам) витримають скачки електроенергії, а вдало продумана конструкція робить фен максимально зручним для утримання в руці. Ще один плюс - розміщення перемикача на внутрішній стороні ручки, що підвищує якісні характеристики фена.

Фен має два режими потужності подачі повітря, працює як в гарячому, так і в холодному охолодженні, призначений для сушіння і укладання волосся в найрізноманітніші зачіски.

Фен Magitec Domicile MT 7171 вигідно відрізняється від своїх аналогів підвищеною функціональністю, надійністю, зручністю у використанні. Грамотно виконаний дизайн робить його не тільки корисним в побуті предметом, але і красивим аксесуаром для ванної кімнати.

Сушка волосся за допомогою Magitec Domicile MT 7171 відбувається швидко і комфортно.

Жінки зможуть робити красиву укладку в домашніх умовах, а чоловіки в лічені хвилини після миття голови висушувати шевелюру.

Такий фен стане відмінним доповненням до домашніх атрибутів краси, а також прекрасним подарунком близькій людині на будь-яке свято.

 





Инга ( 2016-05-09 )
Оцінка товара: Досвід використання: Більше 12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
пользуюсь таким уже на протяжении года, решила взять и маме на подарок)

Відповісти