Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Фен для волосся Shinon SH-8103

Код товару: 1001106

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Потужність, Вт: 1 500
  • Кількість швидкостей: 2
  • Кількість температурних режимів: 2
  • Подача холодного повітря: є
  • Петля для підвішування: є
  • Довжина мережевого шнура, м: 1.7

При виборі фена слід враховувати потреби кожного члена сім"ї. Однак це не таке просте завдання, як може здатися на перший погляд. Тип волосся, їх стан, а також особливості догляду за волоссям можуть різнитися, тому пристрій повинен бути таким, щоб ідеально відповідати запитам своїх власників.

Представляємо професійний фен SHINON SH-8103 1500W, який вирішить будь-яке завдання по догляду за шевелюрою, будь то щадна сушка волосся або стильна укладка для вечірки. Цей сучасний девайс однаково гарний як для домашнього використання, так і шедеврів перукарського мистецтва у виконанні досвідченого стиліста.

Два температурні режими, дві швидкості подачі повітря, висока потужність - все це забезпечує зручність, економію часу і комфортні умови для волосся. Виріб відрізняється міцністю і довговічністю завдяки високотехнологічному пластику і продуманій конструкції.

Додаткові переваги фена SHINON SH-8103 1500W - висока потужність, наявність насадок для роботи з пасмами різної довжини і густоти, можливість створення стильних зачісок шляхом завивання або випрямлення локонів. Довжина шнура не перешкоджає вільному руху рук, а петелька на ручці дозволить завжди тримати пристрій під рукою у відведеному для нього місці.

 





Марта ( 2016-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
фен как фен) удобный, на вид сделан качественно!

Відповісти