Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Ліхтар на сонячній батареї Yawang YW 6870

Код товару: 1000911
Опис

Технічні характеристики:

  • 2 режими роботи: ліхтар 1 LED, бічна панель 8 LED;
  • вбудований акумулятор 800 mAh;
  • вбудована сонячна панель на задній стороні ліхтарика;
  • живлення від мережі (вбудоване) і від сонячної енергії;
  • ремінець 90 см;
  • ручка для перенесення;
  • час зарядки 12 годин, але не більше 24 годин;
  • час роботи при повному заряді акумулятора 8-10 годин;
  • розміри: 17х7х10см

Часті відключення електроенергії, викликані необхідністю економії енергоресурсів, викликали необхідність купити аварійний ліхтар кожній родині, щоб мати можливість займатися звичайними домашніми справами незалежно від наявності світла в квартирі. Однією з самих практичних моделей є ліхтар на сонячній батареї Yawang YW 6870.

Характеристика ліхтаря на сонячній батареї Yawang YW 6870

Описувана модель забезпечує досить хороше освітлення при дуже економній витраті електроенергії, оскільки джерелом світла є світлодіодні лампочки. При повному заряді батареї (заряджається близько 12 годин) світлодіодний аварійний ліхтар може працювати до 10 годин без перерви.
В якості джерела живлення використовується вбудований акумулятор, який може заряджатися як від електричної мережі, так і від сонячної енергії. Це дуже зручно, адже у випадку непередбаченої відсутності живлення в мережі або доступу до неї для зарядки пристрою необхідно просто покласти його в будь-якому місці, де на нього будуть потрапляти сонячні промені. Таким чином, ви не тільки зможете економити на електриці, а й подбаєте про довкілля. Ліхтар зручно використовувати не тільки вдома, але і брати з собою в заміські поїздки. Ліхтар Super Bright має компактні розміри (10х7х17см) і маленьку вагу, тому на вагу вашого спорядження істотно не вплине і багато місця не займе. 





Ліхтар на сонячній батареї Yawang YW 6870
Ліхтар на сонячній батареї Yawang YW 6870