Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Фондюшниця для шоколаду Wellberg WB-10201

Код товару: 1001011

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Ви давно мрієте про романтичний, затишний вечiр для двох або про зустріч з кращими друзями в теплiй обстановці? Але ви не знаєте, як надати вечору інтимності для своєї коханої людини або душевності розмовi з найкращою подругою. Незвичайним помічником для таких зустрічей стане Фондюшниця для шоколаду Велберг. Використовувати таку штучку легко і захоплююче! Фондюшниця складається з какелону, який зроблений з кераміки, тому соус в ній можна робити не тільки шоколадний, але і класичний - сирний. Також в набір входить підставка під какелон, в отвір якого вставляється маленька свічка, яка не тільки буде підтримувати тепло соусу, але і додасть теплоту і близькість учасникам такої зустрічі. А для зручності та вишуканості трапези послужать шпажки, які йдуть в комплекті.
Ця диво-фондюшница може прикрасити й урізноманітнити ваші будні і послужить чудовим подарунком для ваших друзів i близьких людей. Це універсальний подарунок, який можна подарувати на будь-яке свято: день народження, новий рік, на день всіх закоханих і річницю.
Для приготування шоколадного фондю вам знадобиться будь-який шоколад на ваш смак: молочний, чорний, білий і жирні вершки. Також смак фондю можна збагатити і зробити його більш витонченим, цікавим і грайливим, додавши в нього трохи улюбленого лікеру або будь-який інший алкогольний напій. Для такого фондю підійдуть різні фрукти, такі як: банан, ківі, полуниця, диня. Прекрасно підійде до цього шоколадного соусу і зефір, маршмелоу і пташине молоко.
Для приготування ж сирного фондю вам потрібен вершковий сир, наприклад «ламбер», вершки, крохмаль і сіль, перець за смаком. І також, для додання соусу неповторності смаку, можете додати біле сухе вино, мускатний горіх і часник.
Даний винахід стане справжнім маленьким другом у вашому домі. Він допоможе вам прикрасити ваші сімейні, дружні й романтичні вечори. Ця симпатична Фондюшниця не може не справити гарного враження на своїх господарів. Тому швидше покваптеся придбати собі таку красу! Створіть у себе вдома цю маленьку казку! Здивуйте своїх близьких i гостей!

 





Фондюшниця для шоколаду Wellberg WB-10201
Фондюшниця для шоколаду Wellberg WB-10201