пн.-нд. з 09:00 до 19:30
24 години 7 днів на тиждень
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Здавалося б, що може бути простіше, ніж приготувати варені яйця? Але тільки пригадаємо, скільки разів результат цієї простої операції викликав у нас почуття досади. То шкаралупа тріснула прямо в каструлі і білок почав витікати, а то зварене яйце ніяк не бажає чиститися, в результаті частина білка разом зі шкаралупою йде у відро для сміття, а очищене яйце представляє жалюгідне, неапетитне видовище. Адже ви задумали приготувати з варених яєць вишукану страву! А скільки доводиться витратити часу, щоб очистити яйця для задуманого вами салату!
Про всі ці неприємності можна забути, якщо ви стежите за новинками кухонного начиння.
Нехай вас не бентежить назва, більшість винаходів, покликаних полегшити виконання нудних справ, зроблені в нападі активної і допитливої ліні. Авторство ідеї форми для варіння яєць належить американській господині Бетсі Кауфман. Суть ідеї полягає в тому, що яйце можна зварити без шкарлупи в спеціальному пластиковому контейнері.
Формочки мають звичний для яєць овальний вигляд. Нижня частина контейнера має стійку подставочку, верхня кришечка - зручну петельку. Внутрішній діаметр формочки - 5 см.
В набір входить додатково ложка для розділення білка та жовтка. Додається і інструкція з використання, доповнена рецептами приготування яєць за вашим смаком: не круто, «в мішечку», круто.
Все що потрібно зробити - змастити форму соняшниковою олією, розбити яйце, випустити у форму, закрити кришкою, опустити в каструлю і варити як звичайне яйце.
Скільки ви отримуєте переваг:
Відгуків: 4
Классная штука и яйца варить и желешки всякие делать.
Очень оригинально. И недорого