Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Форми для виготовлення садових доріжок 40x40 см.

Код товару: 1000297

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Доріжки для сада своїми руками відео:

Форма для садових доріжок була винайдена не так давно, але вже користується великим попитом у споживачів.

Працювати з такими формами дуже легко. Трафарет ставиться на грунт, після чого заливається розчином. Пройде всього пару годин і ви зможете витягнувши форму, побачити, як красиво виглядає садова доріжка 40 на 40 см виготовлена ​​вашими власними руками.

Якщо у вас є на дачі майданчик для мангала, на якому ви смажите смачні шашлики або садові доріжка - значить вас напевно зацікавить форма для виготовлення тротуарної плитки. Також форма для виробництва садових доріжок може бути використана для лиття не сильно великих бетонних блоків, які можна застосовувати, щоб замостити будь-який майданчик.

За допомогою однієї форми «Садова доріжка» можна за один раз відлити плиту з розміром 40 на 40 сантиметрів, отримавши дев'ять гарних «каменів» з шириною 40 міліметрів.

Форма спроектована таким чином, що кожна наступна «плашка» дуже добре зістиковується з попередньою, в результаті чого, стики практично не видно.

Форма виготовлена ​​з полістиролу марки «УПН 508 А», який відрізняється високою міцністю і зносостійкістю. «Садова доріжка» завдяки такому матеріалу здатна витримати більше 1000 виливків.

Для збільшення швидкості роботи при мощенні плитами настійно рекомендується придбати кілька форм, використання яких в рази підвищить продуктивність. Іншими словами, застосовуючи у своїй роботі дві - три формочки, можна всього за пару днів виготовити дуже стильну і симпатичну доріжку у себе вдома або на дачній ділянці.

Форма «Садова доріжка» 40х40х4см часто використовуються в ландшафтному дизайні.

Якщо ж ви не є професійним дизайнером, за допомогою форм ви зможете легко втілити будь-які свої образи і мрії в реальність.
Застосування різних добавок дозволяє виготовляти садові доріжки на 9 квадратів самих різних кольорів - адже вони не повинні бути обов'язково понуро-сірими.

Хороший прийом - засипати щілини між «камінням» землею, в якій знаходяться насіння-якої небудь декоративної трави. Проростаючи, рослини будуть створювати дуже гарне обрамлення для бетонних плит будь-якого кольору.





Форми для виготовлення садових доріжок 40x40 см.
Форми для виготовлення садових доріжок 40x40 см.