Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Форми для варіння яєць без шкаралупи «Eggies»

Код товару: 1000255

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Формочки для варіння яєць без шкаралупи відео:

Здавалося б, що може бути простіше, ніж приготувати варені яйця? Але тільки пригадаємо, скільки разів результат цієї простої операції викликав у нас почуття досади. То шкаралупа тріснула прямо в каструлі і білок почав витікати, а то зварене яйце ніяк не бажає чиститися, в результаті частина білка разом зі шкаралупою йде у відро для сміття, а очищене яйце представляє жалюгідне, неапетитне видовище. Адже ви задумали приготувати з варених яєць вишукану страву! А скільки доводиться витратити часу, щоб очистити яйця для задуманого вами салату!

Про всі ці неприємності можна забути, якщо ви стежите за новинками кухонного начиння.

Обзаведіться спеціальною формою для варіння яєць без шкаралупи «Eggies» (Ліньтяйка) і забудьте про неспокій, пов'язаний з варінням яєць.

Нехай вас не бентежить назва, більшість винаходів, покликаних полегшити виконання нудних справ, зроблені в нападі активної і допитливої ліні. Авторство ідеї форми для варіння яєць належить американській господині Бетсі Кауфман. Суть ідеї полягає в тому, що яйце можна зварити без шкарлупи в спеціальному пластиковому контейнері.

Набір для варіння яєць без шкаралупи «Eggies» складається з 6-ти рознімних контейнерів, виготовлених з харчового термостійкого пластику.

Формочки мають звичний для яєць овальний вигляд. Нижня частина контейнера має стійку подставочку, верхня кришечка - зручну петельку. Внутрішній діаметр формочки - 5 см.

В набір входить додатково ложка для розділення білка та жовтка. Додається і інструкція з використання, доповнена рецептами приготування яєць за вашим смаком: не круто, «в мішечку», круто.

Все що потрібно зробити - змастити форму соняшниковою олією, розбити яйце, випустити у форму, закрити кришкою, опустити в каструлю і варити як звичайне яйце.

Скільки ви отримуєте переваг:

  • Для яєць, зварених некруто до сніданку, вам не потрібно окрема підставка для сервірування, досить зняти верхню кришечку;
  • Яйця, зварені круто як інгредієнт для салату або фарширування легко «очистяться» і матимуть однакову ідеальну форму;
  • Для гурманів яйце перед варінням можна посолити, поперчити або доповнити сиром, зеленню;
  • Варто купити форму для варіння яєць і вам вже ніколи не доведеться турбуватися про те, що раптом одне із зварених яєць може виявитися несвіжим - адже ви маєте можливість добре розглянути його перед варінням;
  • Форми для варіння яєць можна використовувати не тільки строго за призначенням, а і для порційного приготування желе, заливного.





Лариса ( 2019-03-18 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Взяла и не пожалела, гости довольны моими шедеврами из яичных блюд. Спасибо ребята.
Відповісти
Анна ( 2018-05-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Классная штука и яйца варить и желешки всякие делать.

Відповісти
Степан ( 2018-04-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Очень оригинально. И недорого

Відповісти
Форми для варіння яєць без шкаралупи «Eggies»
Форми для варіння яєць без шкаралупи «Eggies»