Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Підвіска у вигляді серця з проекцією Я тебе люблю на 100 мовах ОД004

Код товару: 1008015

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кожен чоловік хоч раз у своєму житті робив подарунок своїй коханій жінці. На сьогоднішній день особливою популярністю користується виконане французькими дизайнерами прикраса, яка поєднує в собі скромну стислість і класичну вишуканість.

Це дивовижний кулон, який, пропускаючи через себе потік світла, проектує на будь-якій площині слова "я тебе люблю", викладені на 100 мовах світу.

Визнання в сердечних почуттях вигравірувано на зворотній поверхні центрального каменю, який згодом виконує роль своєрідної лінзи. На лицьовій частині підвіски ланцюжком розташовані цирконієві вставки. Цей мінерал ще в стародавні часи вважали талісманом і оберегом закоханих сердець. Також на зовнішній поверхні прикраси рівномірно нанесені певні цифри, які відомі з нумерологічних систем світу, де вони використовувалися в якості символів кохання.

Кулон "я тебе люблю" виготовляється з медичного гіпоалергенного сплаву, поверх якого наноситься щільне тришарове напилення сріблом або рожевим золотом. Від цього залежить колір прикраси: воно може бути золотистим або срібним.

Довжина ланцюжка з дивовижною підвіскою становить 47 см, вага - 4 г. Особливістю елегантної прикраси є також те, що воно підходить під будь-який стиль одягу, роблячи образ своєї власниці ніжним і чуттєвим.

Для того, щоб здивувати свого рідного або коханого, не обов'язково чекати підходящого приводу. Купити кулон "я тебе люблю" на 100 мовах світу без зусиль можна на сайті інтернет-магазину. Психологами доведено, що приємні подарунки не тільки покращують настрій, а й зближують людей. Подаруйте своїй коханій чарівну крапельку радості, і ви будете здивовані океаном її ніжності і тепла.

Характеристики кулона на ланцюжку:

  • Колір: золотистий, сріблястий;
  • Матеріал: сплав;
  • Довжина цепочки: 47 см;
  • Вага: 4 г;
  • Розмір кулона 1.5 см * 1.5 см.





Дмитрий ( 2020-09-16 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Купила жене на подарок и не прогадала! Ей очень понравилось что кулон с необычной фишкой - проекцией. Так что мужики берите, радуйте своих жён и чаще им говорите \"я тебя люблю\" !

Відповісти
Адміністратор магазину СамеТо
2020-09-16
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Спасибо за Ваш отзыв, Дмитрий!

Відповісти
Підвіска у вигляді серця з проекцією Я тебе люблю на 100 мовах ОД004
Підвіска у вигляді серця з проекцією Я тебе люблю на 100 мовах ОД004