Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дощовик пончо з капюшоном PZ-TY-0548_1 - плащ палатка, темно-зелена

Код товару: 1007759

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Дощовик - це сучасний, функціональний та практичний плащ від дощу.

Основне застосування такого чоловічого дощовика - це захист від будь-якої негоди, а саме від граду, дощу або снігу, крім того, такий плащ може служити в якості тенту або підстилки під час будь-якого походу. Дощовик купити такий моделі можна для риболовлі, полювання, для туристичних походів, також незамінний на стрільбищах або в військово-тактичних іграх. Плащ дощовик виготовлений стандартного розміру і може підходити не тільки чоловікам, але і жінкам для роботи на городі чи в саду.

Якщо говорити про зовнішній вигляд такої моделі, так універсальний дощовик виглядає у вигляді подовженого пончо, має зручний капюшон. Застібається дощовик на зручні та практичні кнопки, розміщені з боків самого плаща, а при необхідності, можна застебнути невелику блискавку, яка розташована на горловині вироба. При сильній негоді вона допоможе врятуватися від промокання. На капюшоні розташований зручний козирок, який додає максимальний захист особі від будь-якої негоди. Варто звернути окрему увагу на кнопки, завдяки універсальному розмірі, виробник застосував не 2, а 3 великі і зручні кнопки, які під час переміщення НЕ розстібаються. Цей плащ, на відміну від парасольки, абсолютно не обмежує і не сковує в рухах, чим, власне і відрізняється від інших подібних моделей. Такий дощовик можна носити в будь-який час року і одягати його як поверх літньої, так і поверх зимової одежі.

Такі плащі від дощу з капюшоном виготовлені в темно - зеленому кольорі. Матеріал виробу - нейлон, який здатний забезпечити дощовику максимальну практичність і довговічність. Він стійкий до будь-якої негоди, не рветься і не пропускає вітер. Завдяки чому, в холодну пору року, такий дощовик допоможе зберегти внутрішнє тепло тіла. Матеріал дощовика досить м'який, не важкий і не шелестить. При постійному використанні він не буде викликати ніякого дискомфорту. У комплекті з дощовиком туристичним йде зручний чохол, в який компактно можна скласти сам виріб і носити завжди з собою на випадок будь-якої негоди. Влітку такий плащ від дощу не буде зсередини збирати краплі вологи за рахунок правильної моделі і застібок, розташованим з боків. При ходьбі відбуватиметься необхідне пропускання повітря всередину самого виробу і вам не буде жарко.

Користуватися таким плащем на природі буде одне задоволення, всі ваші друзі, побачивши такий незвичайний, практичний і зручний плащ, захочуть самі дощовик туристичний купити для походів разом з вами. Адже носити якісний дощовик під час довгого туристичного походу - це запорука гарного настрою і міцного здоров'я. Такий рибальський дощовик легко помити і просушити, він призначений для багаторазового використання і вважається незамінним для всієї родини. Купити плащ для риболовлі можна в будь-який час року і не залежно від погоди, брати його завжди з собою. А якщо вам необхідний дощовик військовий для роти солдат, так такий плащ буде просто ідеальним і зможе захистити від будь-якої негоди кожного. При цьому всі хлопці будуть носити однакові дощовики, що в свою чергу теж буде великою перевагою. Зроблено і випущений плащ дощовик в Китаї.

Купити дощовик такої моделі зможе кожен, адже коштує він не дорого. А при покупці плаща в нашому магазині, консультанти зможуть розповісти докладно все про доставку товару у найзручніший для вас час. Доставка працює по всій території України. Така покупка приємно вас порадує. Захистіть всю сім'ю від негоди завдяки нашому дощовику вже сьогодні.

Плащ від дощу, характеристики:

  • Наявність капюшона: так;
  • Колір: темно-зелений;
  • Особливості моделі: на кнопках;
  • Тип тканини: Нейлон
  • Країна-виробник: Китай

Дощовик плащ, комплектація:

  • Плащ від дощу з капюшоном;
  • Чохол на блискавці.





Дощовик пончо з капюшоном PZ-TY-0548_1 - плащ палатка, темно-зелена
Дощовик пончо з капюшоном PZ-TY-0548_1 - плащ палатка, темно-зелена