Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Чоловічий дощовик з капюшоном Woodland PZ-TY-6920 - накидка від дощу пончо (камуфляж ліс)

Код товару: 1007756

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Найчастіше для активного відпочинку вибирають ефективну екіпіровку для захисту від дощу. Плащ-намет WOODLAND PZ-TY-6920 може виконувати функцію тенту і навіть служити підкладкою на землю під час відпочинку або привалу.

Виходячи з перерахованих якостей, такі дощовики стають популярними серед шанувальників риболовлі, полювання, туристичних походів або стратегічних ігор.

Зовні такий плащ від дощу схожий на пончо з капюшоном, яке спереду прикрашене застібкою на блискавці. Найважливіші переваги цієї моделі полягають у функціональності і довговічності нейлонового матеріалу. Він поєднує в собі не тільки водонепроникність і м'якість, а й високий рівень міцності. Наприклад, його можна легко зачепити за гілку на дереві під час дощу і не переживати, що такий намет не витримає суворі погодні умови або порветься на вітрі. Крім цього, матеріал компактно складається і не займає багато місця в сумці або рюкзаку.

У комплект дощовика входить не тільки плащ з капюшоном з захистом від дощу, але і зручний чохол на блискавки, призначений для зручності зберігання і транспортування дощовика. Зручно, що капюшон має довгий міцний козирок, повністю захищає людину від попадання крапель в очі. Маскуючмй колір оливкового камуфляжу дозволяє не привертати зайву увагу, а універсальний дизайн підходить як для жінок, так і для чоловіків. Примітно, що, прикріплюючи між собою кілька пончо, їх можна з'єднати в одну велику палатку, що дуже зручно, якщо погана погода наздоганяє на природі вдалині від укриття.

Купити такий дощовик можна в нашому інтернет-магазині за доступною ціною. За потреби Ви можете замовити відразу кілька примірників для всієї родини або для групи туристів, якщо збираєтеся разом їхати в похід. Наші консультанти розкажуть детально про умови доставки плаща-палатки.

Плащ від дощу Woodland, характеристики:

  • Наявність капюшона: так;
  • Колір: камуфляж;
  • Особливості моделі: на кнопках;
  • Тип тканини: Нейлон
  • Країна-виробник: Китай

Дощовик плащ, комплектація:

  • Плащ від дощу з капюшоном;
  • Чохол на блискавці.





Чоловічий дощовик з капюшоном Woodland PZ-TY-6920 - накидка від дощу пончо (камуфляж ліс)
Чоловічий дощовик з капюшоном Woodland PZ-TY-6920 - накидка від дощу пончо (камуфляж ліс)