Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Сушка для фруктів - це друшляк для раковини для сушки овочів та фруктів

Код товару: 1002578

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Пластиковий килимок-друшляк на раковину

Практично кожен день ми готуємо їжу для себе і нашої сім'ї. І в більшості випадків процес приготування починається з чистки та нарізання овочів, фруктів, зелені. Адже щоденний раціон середньостатистичної сім'ї обов'язково включає супи, борщі, гарніри, для приготування яких потрібні такі продукти, як꞉

  • картопля,
  • цибуля,
  • морква,
  • капуста і т.д.

Найзручніше чистити плоди прямо в раковині і відразу ж там їх мити. Але в цьому випадку стік може засмітитися шматочками продуктів і шкіркою, що потрапили в нього. Щоб уникнути такої неприємності використовуйте для чищення плодів і їх миття спеціальний пластиковий килимок-друшляк для раковини.

Як можна використовувати пластиковий килимок-друшляк для раковини

Пластиковий килимок-друшляк для раковини надзвичайно зручна річ. Помістивши його на дно мийки, Ви абсолютно спокійно можете складати туди плоди, чистити їх, а також кидати шкірку і шкаралупу прямо туди ж. Після завершення роботи, Вам потрібно буде просто витягти килимок з мийки, прибрати плоди і висипати сміття в відро. Не потрібно збирати шкірку по всій раковині руками, діставати її зі зливу. Це заощадить Ваш час, сили і нерви.

На дні пластикового килимка є безліч отворів, через які стікає вода і бруд, Тому його зручно використовувати в якості друшляка для миття продуктів, а також для їх сушки. На ньому також можна розморожувати продукти.

Якість і екологічна безпека пластикового килимка для раковини

Виріб виконаний з пластика, рекомендованого для використання в харчовій промисловості, що не містить шкідливих хімічних сполук, які могли б негативно вплинути на Ваше здоров'я.

Пластиковий килимок-друшляк дуже легко миється і швидко висихає. Після використання його досить обполоснути під струменем води або помістити в посудомийну машину. При необхідності можна використовувати миючий засіб.

Друшляк на раковину, характеристики:

  • Вага: 0.25 кг
  • Розмір: 340 х 270 мм
  • Колір: блакитний, жовтий, зелений (наявність кольору уточнюйте при замовленні).

Сушка для фруктів, комплектація:

  • килимок-друшлак;
  • інструкція англійскою;
  • поліетиленова упаковка.





Ксения ( 2018-11-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Ответственные ребята,сработали оперативно,очень приятно с Вами работать!Однозначно рекомендую друзьям и не только!Процветания Вам!)
Відповісти
Сушка для фруктів - це друшляк для раковини для сушки овочів та фруктів
Сушка для фруктів - це друшляк для раковини для сушки овочів та фруктів