Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Пластиковий органайзер для дрібниць і прикрас

Код товару: 1002881

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Багатьом знайома проблема розкиданих речей по квартирі, причому найбільше приносять дискомфорт розкидані дрібниці і прикраси. Але її можна швидко вирішити за допомогою спеціального пластикового органайзера з кришкою для прикрас і дрібниць.

Особливості та характеристики пластикового органайзера для прикрас і дрібниць

Даний аксесуар має компактні розміри, тому він не займає багато місця. У той же час він досить місткий, тому в ньому з легкістю можна зберігати всі дрібні предмети і прикраси. Всім з нас знайомі ситуації, коли необхідно терміново знайти ту чи іншу річ, але ти не пам'ятаєш, де вона лежить. З пластиковим органайзером вам буде простіше, адже тепер всі дрібні деталі можна тримати в одному місці, і на їх пошук піде мінімум часу. Виріб може вміщати в себе багато різних речей: бісер, біжутерію, гудзики, намистинки, різну фурнітуру, і навіть ліки першої необхідності. Аксесуар має зручну кришку, яка щільно закривається і надійно фіксує весь вміст. Таким чином,він не розсипається і не перемішується між собою. Органайзер всередині поділений на неглибокі осередки, тому вміст можна розсортувати так, як вам буде зручно. Більш того, перегородки між осередками знімаються, а значить, ви самостійно зможете створити під себе всі потрібні відсіки. Органайзер буде корисний як жінкам, так і чоловікам. Останні зможуть зберігати в ньому різні болтики, гайки, шурупи або використовувати аксесуар під рибальські снасті.

Купити пластиковий органайзер з кришкою для прикрас і дрібниць ви можете, оформивши замовлення на нашому сайті. З таким аксесуаром у вашому домі завжди будуть панувати порядок і затишок!

Характеристики пластикового органайзера:

  • Кількість комірок: 15;
  • Кількість перегородок, що знімаються: 10;
  • Розмір комірки: 3.5 x 3 см .;
  • Розміри (д / ш / т): 17 x 9.5 x 2.2 см .;
  • Матеріал: пластик;
  • Колір: прозорий;
  • Вага: 50 г.

Комплектація органайзера для прикрас:

  • Органайзер;
  • Поліетиленова упаковка.





татьяна ( 2018-11-12 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
классная практичная штука
Відповісти
Пластиковий органайзер для дрібниць і прикрас
Пластиковий органайзер для дрібниць і прикрас