Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Плед з рукавами Cuddle Blanket флісовий

Код товару: 1001173

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Довжина рукава: 50 см;
  • Розмір пледа: 190х140см;
  • Особливості: з рукавами;
  • Матеріал: Фліс.

Багато хто з нас любить проводити вільний час вдома, загорнувшись у ковдру, влаштувавшись на дивані з улюбленою книгою або перед телевізором. Якщо на вулиці непогоже, а в квартирі або будинку слабке опалення, то часом не хочеться навіть висовуватися з-під ковдри.

Однак якщо у вас є плед покривало з рукавами, можна забути про незручність.

Це і ковдра, і своєрідний одяг - два в одному. З такою річчю можна не тільки відпочивати сидячи в затишному кріслі з чашкою чаю або кави, але працювати за комп'ютером, займатися рукоділлям і що-небудь майструвати. Ніщо не заважає рукам рухатися вільно і при цьому зберігати тепло в тілі.

Плед ковдра з рукавами виконаний з флісу, що зберігає тепло і стримуює вологу. Це сучасний штучний матеріал, який не викликає алергію і володіє високим ступенем м'якості і легкості. Він розслабляє і дарує відчуття захищеності.

Флісовий плед хороший не тільки для будинку.

Якщо захопити його з собою на дачу або вилазку на природу, він вкриє від вітру і дозволить навіть в прохолодну погоду насолоджуватися свіжим повітрям. Жителям приватних будинків можна придбати таку річ для всіх членів сім'ї, і холодний вітер не завадить влаштовувати спільні чаювання на терасі до пізньої осені. Універсальний розмір пледа добре підійде як дитині, так і дорослому чоловіку, що має великі обсяги.

Ще один привід до того, щоб мати у себе плед халат з рукавами - часті поїздки, пов'язані з відрядженнями або туристичними подорожами. Якщо в літаку або поїзді прохолодно, власне покривало, яке легко розмістити в ручній поклажі, виявиться досить до речі. Плед не обтяжить сумку і компактно вляжеться на будь-якій полиці в готельному номері.

А якщо подарувати таку річ близькій людині, вона буде вдячна за виявлену до неї тепло і турботу.

 





Nika ( 2016-05-09 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
тепло, комфортно и уютно) спасибо за такой замечательный пледик)

Відповісти
Плед з рукавами Cuddle Blanket флісовий
Плед з рукавами Cuddle Blanket флісовий