Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Плитка настільна індукційна Astor IDC16202 2000W

Код товару: 1001915

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • матеріал робочої поверхні - високоякісна склокераміка;
  • 8 рівнів потужності і 7 режимів приготування;
  • діаметр індукційної конфорки - 18 см;
  • потужність індукційної плитки - 2000 W;
  • живлення - 220-240 V, 50 Hz;
  • функція "таймер" (максимально 180 хвилин, з автоматичним відключенням і звуковим сигналом);
  • автоматичне відключення при знятті / відсутності індукційного посуду;
  • ніжки з гумовими наконечниками для запобігання ковзання.

 

Портативна індукційна плита «Astor IDC16202»

Незважаючи на те, що індукційні плити являють собою особливу техніку і вимагають використання спеціального посуду, вони дуже популярні на сьогодні. Але ми хочемо Вам представити не просто індукційну плиту, а портативну плиту «Astor IDC16202» на одну конфорку. Що ж являє собою ця модель? Як і всі індукційні плити, «Astor IDC16202» - це електрична плита. Для готування на ній необхідно використовувати посуд, що сумісний з індукційним нагріванням. «Astor IDC16202» має варильну поверхню на одну конфорку, вона відрізняється компактними розмірами і поміститься в будь-якому приміщенні. В цьому її головний плюс, адже використовувати дану помічницю можна і вдома в якості додаткової, і на дачі, і в заміському будиночку, і навіть взявши її з собою на відпочинок на море. Другою важливою перевагою «Astor IDC16202» є її безпека. Справа в тому, що тепло від її поверхні передається тільки посуду, а сама поверхня плити при цьому залишається холодною. Ні вам, ні дружині, ні дитині, ні гостям не загрожують несподівані опіки при дотику до плити в поспіху.

Індукційна плита Astor – незамінна помічниця на Вашій кухні

Корпус індукційної плити «Astor IDC16202» являє собою міцний термопластик, а це значить, що даний виріб не тільки компактний і безпечний, але ще і досить легкий. Варильна поверхня, на яку ставлять посуд, - це склокераміка, що легко відчищається від забруднень і витирається від їжі. Керувати цією індукційною плитою також досить зручно. Тут є два таймера: перший відповідає за потужність нагріву, другий - за час приготування їжі. Тобто господиня сама за допомогою таймерів може задати необхідні для неї дані, щоб чітко відповідати вимогам рецептів. До речі, таке програмування роботи плити дуже зручне, якщо Ви зайняті. Наприклад, поки їжа буде готуватися, Ви можете попрацювати на ділянці або у дворі і не переживати, що посуд пригорить, а його вміст розвариться. Крім таймерів, на плиті «Astor IDC16202» є ще і зручна панель управління з кнопками, що відповідають приготування різних продуктів - рис, суп і т. д, а також методів готування - тушіння, смаження і т.д.

Придбати цю функціональну помічницю Ви можете в нашому інтернет-магазині. Вона гарантовано порадує Вас і стане одним з найбільш затребуваних приладів в побуті.

 

 

Комплектація:

  • індукційна плитка Astor IDC16202 2000 W;
  • інструкція (українською мовою);
  • картонна упаковка.





Скачати інструкцію до товару: "Плитка настільна індукційна Astor IDC16202 2000W"


Плитка настільна індукційна Astor IDC16202 2000W
Плитка настільна індукційна Astor IDC16202 2000W