Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Плівка для схуднення Shape Up Шейп Ап

Код товару: 1000998

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розміри: 25*100 см

У більшості жінок з віком з'являються зайві сантиметри на тілі, шкіра втрачає пружність і стає рихлою і непривабливою. Це відбувається через те, що в міжклітинному просторі накопичується рідина.
Зайву рідину необхідно виводити з підшкірно-жирової клітковини, в результаті чого відбувається регенерація клітин. Саме тому після того як ми добре пропотіємо наше тіло стає більш струнким, а шкіра більш пружною. З потом виводяться шкідливі речовини, що накопичилися в організмі і наше тіло омолоджується.
Як відомо, кращий спосіб добре пропотіти - попаритися в лазні чи дати тілу хороше фізичне навантаження. Можна з'єднати ефект від даних процедур, застосовуючи обгортання плівкою для схуднення shаpe up.

Як діє обгортання плівкою для схуднення shаpe up

Плівка для схуднення shаpe up діє за принципом парникового ефекту. Вона акумулює власне тепло організму і направляє його на руйнування підшкірно-жирової клітковини. Зазвичай тепло, яке випромінює організм, просто поширюється в просторі. Плівка для схуднення shаpe up belt має дуже щільну структуру і не попускає повітря, яке видихає наша шкіра. У результаті цього шкіра нагрівається і починає потіти. Після процедури ви помітите, що ваша шкіра стала більш:

  • підтягнутою,
  • пружною,
  • гладкою.

Схуднення за допомогою плівки дуже ефективне і абсолютно безпечне. Воно не має негативного впливу на шлунково-кишковий тракт, як жорсткі дієти, не призводить до зношування судин і травм, як заняття спортом.

Плівка сауна для схуднення shape up призначена для багаторазового використання. Після обгортання її можна сполоснути в теплій воді, просушити і використовувати знову.





Полина ( 2016-05-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Пленочку купила недавно, еще не использовала! Порадовала цена, в других магазинах она стоит дороже.

Відповісти
Плівка для схуднення Shape Up Шейп Ап
Плівка для схуднення Shape Up Шейп Ап