Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пневмокорсет для шиї Neck Support з ручним насосом

Код товару: 1001049

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розміри: висота 13 см., обхват 55 см.

Біль у шиї виникає не тільки у літніх людей, а й у підлітків. Як правило, головна причина таких неприємних відчуттів - шийний остеохондроз, що розвивається через нерухомий спосіб життя і неправильний режим дня.

Для лікування болю і її профілактики лікарі рекомендують використовувати спеціальний пневмокорсет для шиї.

Цей виріб за короткий термін прибирає неприємні відчуття, так як зменшує статичні навантаження на хребет, особливо на його шийний відділ. Більш того, пневмокорсет від остеохондрозу знижує тиск, що виникає в міжхребцевих дисках, і забезпечує необхідну фіксацію шиї. Він покращує кровообіг, чим може бути корисний при защемленні нервів.

Починати застосування даного корсета потрібно всього з 10 хвилин в день, поступово збільшуючи час його носіння до однієї години. Рекомендований профілактичний курс лікування становить два-три місяці щоденного використання пневмокорсета. У комплекті до нього додається також ручний насос, за допомогою якого потрібно наповнювати комір повітрям, завдяки чому він і розширюється. Зі збільшенням коміра відбувається також розширення хребців, а відповідно і збільшення міжхребцевих щілин. За рахунок цього знижується навантаження на диски і напругу з м'язів, з'являється можливість уникнути ущемлення нервів і судин.

Використовувати шийний пневмокорсет рекомендується з метою профілактики захворювань хребта:

щоб уникнути больового синдрому, зміщення хребців або виникнення міжхребцевої грижі в шийних відділах. Крім того, корсет буде корисний тим, хто страждає від частого запаморочення, головного болю, що викликане недостатнім надходженням крові, через защемлення хребетних дисків у шийному відділі.
Подбайте про свою шиї заздалегідь і обзаведіться даними пневмокорсетом, не допускайте виникнення больових відчуттів!

Ножний насос комплектується за додаткову плату - 100 грн. (наявність уточнюйте)





Анастасия ( 2016-05-22 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Покупала маме у нее часто болит шея, хорошо помогает снимает нагрузку, жаль что в цене очень вырос, заказала бы еще дедушке!

Відповісти
Пневмокорсет для шиї Neck Support з ручним насосом
Пневмокорсет для шиї Neck Support з ручним насосом