Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Кронштейн Camera Stand - кріплення для камери відеоспостереження

Код товару: 1003123

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кронштейн Camera Stand - універсальне кріплення для камери 

У загальному сенсі кронштейн - статичне пристосування для закріплення чого-небудь. Кріплення для камери потрібне у випадках тривалої зйомки без активної участі оператора. Також таке кріплення відеокамери використовується у випадках зйомки під занадто незручними кутами або на таких налаштуваннях, що з рук вийде нечітка картинка. 

Кріплення для відеокамери Camera Stand виконано з металу. Вимога до такого пристосування небагато - лише простота й універсальність. Кріплення для відеокамери забезпечується простим уніфікованим різьбленням, сумісним з більшістю обладнання. З іншого боку Camera Stand забезпечений опорою у вигляді опуклого диска з трьома отворами під кріпильні метизи. Пристосування елементарне, проте такий кронштейн для камери відеоспостереження в статичному положенні пропрацює багато років.

Купити кронштейн цієї конструкції можна надзвичайно дешево. У ньому немає складних деталей, тому зазвичай його ціна на інтернет-ринках не перевищує пари доларів. Кріплення для камери відеоспостереження - необхідний невеликий аксесуар, який часто не входить в комплект поставки електронного гаджета, тому його однозначно варто придбати.

Характеристики кронштейна для камери:

  • Матеріал: метал;
  • Колір сірий;
  • Розмір: ширина - 7 см; висота - 8 см;
  • Вага: 100 г;





Кронштейн Camera Stand - кріплення для камери відеоспостереження
Кронштейн Camera Stand - кріплення для камери відеоспостереження