Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Подушка підставка для планшета Go Go Pillow 3 в 1 (Гоу гоу Піллоу)

Код товару: 1000405

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

 

Багатофункціональна компактна подушка Go Go Pillow 3в1 - вдале дизайнерське рішення.

Це сукупність таких предметів, як чохол для планшета, підголівник і, власне, подушка. Багато хто з нас не мислить себе без планшетів, ноутбуків і інших сучасних гаджетів. Використовуючи це пристосування в якості подушки для планшета, ви, приміром, зможете вже не тримати його в руках, чим звільните себе для термінової роботи. Незалежно від положення вашого тіла, а саме: стоячи, лежачи або сидячи, це ноу -хау покликане забезпечити вам максимальний комфорт і в громадському транспорті, і в машині, і в літаку під час тривалого перельоту, і відпочиваючи, лежачи на пляжі. І вдома на підлозі або в кріслі. До речі, стоячи вдома на кухні, ви з успіхом можете використовувати це «чудо» людської фантазії при приготуванні їжі. Як відомо, багато хто звик робити одночасно кілька справ. І ця новинка з легкістю вирішує безліч проблем. Подушка для планшета дозволить читати, дивитися улюблені фільми, грати і спілкуватися в інтернеті.

Ця подушка - своєрідний трансформер - може бути і підставкою для планшета, і рюкзаком на блискавці, і засобом відпочинку.

Тут все залежить від вашого бажання і потреб.
Спектр її корисних якостей доповнить використання подушки в якості релаксації шийного відділу хребта. Напевно багато зрозуміють, про що йде мова. Проблема опорно - рухового апарату - явище досить поширене при нашому малорухливому «комп'ютерному», сидячому способі життя. Це, звичайно, не панацея, але зручність і комфорт вам забезпечені.

Ще важливою перевагою цієї диво - подушки є легкість у догляді та експлуатації. Звичайною щіткою її можна очистити протягом 5 хвилин, а видалити серйозніші забруднення допоможе пральна машина, тільки без віджимання.

Подушка Go Go Pillow 3в1 і в якості подарунка підійде. Безсумнівно, друзі та знайомі оцінять вашу увагу і турботу. Зроблена на основі м'яких і приємних на дотик матеріалів, вона воістину привнесе частинку затишку у ваше життя і життя ваших дітей.





Наталья ( 2018-01-12 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
А вот цвет - перепутали ( заказала серый, перезвонили и сказали, что его нет в наличии, тогда выбрала бордовый. В результате прислали КРАСНЫЙ. эх... Да и коробка, как будто ее жевали ( а это на подарок.

Переваги:
Отправили быстро.

Відповісти
Подушка підставка для планшета Go Go Pillow 3 в 1 (Гоу гоу Піллоу)
Подушка підставка для планшета Go Go Pillow 3 в 1 (Гоу гоу Піллоу)