Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Складна сушарка для білизни та одягу на батарею, підвісна (68х38 см)

Код товару: 1002637

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

В осінньо-зимово-весняний період, коли на вулиці холодно і волого, сушити білизну на відкритому повітрі (балконі) немає сенсу. Набагато зручніше розвішувати її на радіаторах опалення. В цьому випадку волога білизна висихає практично миттєво, а мокра – всього за кілька годин. Тим більше, що розміщуючи мокрі речі на батареї, Ви, можливо самі того не розуміючи, покращуєте мікроклімат в своєму будинку або квартирі – зволожуєте повітря, яке в період опалювального сезону в приміщеннях постійно пересушене.

Але є в цьому всьому і невеличка неприємність – якщо потрібно просушити багато речей, то радіаторів на все не вистачає. Ми відкриємо Вам секрет, як цю неприємність усунути. Потрібно купити спеціальну сушарку для білизни на батарею.

Що являє собою сушарка на батарею

Складна сушарка прикріплюється до радіатора будь-якого типу за допомогою спеціальних гачків. Вона легко встановлюється і знімається. Незважаючи на досить компактні розміри, Ви зможете розмістити на ній більшу кількість вещей꞉

  • одяг,
  • постільну білизну,
  • рушники,
  • взуття,
  • подушки,
  • м'які іграшки і т.д.

У спекотну пору року можна використовувати складну сушарку для речей і взуття для сушіння на відкритому повітрі. Для цього достатньо буде просто прикріпити її до поручнів балкона або підвіконня. І Ви позбудетеся від необхідності протягувати через весь балкон мотузки і тягнутися, або вставати на стілець, щоб повісити на них речі, а потім зняти їх.

Характеристики сушарки для одягу:

  • Матеріал: метал + пластик;
  • Розміри (Ш/Г/В): 68x38x13 см.;
  • Колір: білий;
  • Вага: 480 г.





Вера ( 2018-11-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
сушилка очень практичная, много места не занимает)
Відповісти
Складна сушарка для білизни та одягу на батарею, підвісна (68х38 см)
Складна сушарка для білизни та одягу на батарею, підвісна (68х38 см)