Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Підвісний чохол на блискавці для зберігання одягу 110x57 см.

Код товару: 1001974

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Підвісний чохол на блискавці для одягу стане в нагоді для зберігання зимових речей

Відмінний чохол для одягу Ви можете купити в нашому інтернет магазині за прийнятною ціною. Він має розмір 110х57 см. і підходить для зберігання верхнього одягу середньої довжини.

Зовнішній вигляд і стан одягу залежить не тільки від акуратного носіння й правильного догляду, але й від того, наскільки ми правильно зберігаємо речі між сезонами. Особливо це стосується верхнього одягу, такого як піджаки, куртки, пальто, шуби і пуховики. Їх необхідно зберігати тільки в спеціальному чохлі.

У нашому інтернет магазині Ви можете купити відмінний чохол для одягу за прийнятною ціною. Він має розмір 110х57 см. і підходить для зберігання верхнього одягу середньої довжини.

Чохол – надійний захист одягу в міжсезоння

Чохол для одягу виготовлений з щільної тканини, яка не пропускає пил і надійно захищає одяг від забруднення і проникнення комах, але при цьому пропускає повітря, і одяг не буде мати «запрілого» запаху. Крім цього щільна тканина захищає одяг від пошкодження при зіткненні з металевими деталями, блискавками, гачками і гудзиками, наявними на іншому одязі, що висить поруч.

Чохол щільно застібається за допомогою зручної застібки-блискавки, розташованої по всій довжині. Так що одяг дуже зручно упаковувати:

  • розстебнути чохол повністю;
  • покласти в нього річ з тремпелем, так щоб гачок тремпеля помістився якраз в спеціальний отвір для нього;
  • застебнути блискавку.

Розміри чохла дозволяють зберігати пару речей, таких як піджаки або куртки, або одну об'ємну річ, наприклад, шубу або пуховик.

Чохол для одягу, характеристики:

  • Розміри (В/Ш): 110x57 см.;
  • Колір: помаранчевий;
  • Застібка: блискавка.





Підвісний чохол на блискавці для зберігання одягу 110x57 см.
Підвісний чохол на блискавці для зберігання одягу 110x57 см.