Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Підвісний тканинний кофр-органайзер для дрібниць 60х90 см

Код товару: 1002307

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Ванна кімната в кожній квартирі - це не просто місце, куди ми заходимо помитися. Це сауна, косметичний кабінет, місце для релаксації, басейн для дітей, пральня, перукарня. Тому зазвичай у ванній зберігається крім мила та рушника маса всіляких засобів і предметів. Згодом вони вже займають не тільки полички і шафку, але і бортик ванни, верх пральної машини і навіть можуть стояти на підлозі.

Заощадити простір у ванній кімнаті й зручно розмістити всі банні приналежності, миючі засоби, засоби для гігієни, косметику і все, що зазвичай зберігається на поличках у ванній, Ви можете за допомогою спеціального підвісного кофра.

Підвісний кофр для дрібниць допоможе зберегти порядок у ванній

Кофр для дрібниць розміщується на стіну і складені в нього речі зберігаються вертикально, тому не будуть займати все горизонтальні поверхні. Кофр підвішується на будь-який гачок або планку сушарки для рушників.

Кофр для дрібниць підвісний 60х90 см на 12 відділів і виготовлений з міцної щільної тканини. Відділи для зберігання речей виконані у вигляді кишеньок, які зроблені з дрібної сіточки, завдяки чому їх вміст чудово видно і Ви завжди будете бачити в якій кишеньці знаходиться потрібний Вам предмет. Розміри кишеньок чималі щоб в них помістилися такі предмети як:

  • фен,
  • тюбики з пастою,
  • пляшки з шампунями, гелями, кремами,
  • щітки, гребінці й т.д.

Підвісний кофр для дрібниць зручний у використанні й зберіганні

Органайзер дуже зручний в експлуатації й догляді. Якщо він забрудниться, Ви просто можете випрати його в пральній машині або вручну. Після висихання він буде готовий до подальшого використання.

Також його зручно зберігати. Заверніть кофр в рулон і зможете покласти його в будь-який ящичок, де він практично не займе місця.

 

Характеристики:

  • Матеріал: тканина
  • Параметри: 60 х 90 см





Підвісний тканинний кофр-органайзер для дрібниць 60х90 см
Підвісний тканинний кофр-органайзер для дрібниць 60х90 см