Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Похідна туристична міні аптечка першої допомоги First-Aid Pouch Large

Код товару: 1002161

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Похідна аптечка-органайзер First-Aid Pouch повинна бути в кожній родині, так як і домашня аптечка з ліками. Коли Ви вирушаєте в похід далеко від цивілізації, може статися багато чого, наприклад, хтось поранить руку або ногу, у когось почнеться алергія або хтось отримає опік біля багаття. Якщо Ви їдете в подорож на своєму автомобілі, в дорозі так само може статися що завгодно - отруєння, забій і т.д. І у всіх цих випадках обов'язково треба мати при собі аптечку. Самий відмінний варіант - зібрати відразу дві аптечки для дому та похідну. Одну покласти в машину і брати з собою всюди, куди прямуєте, а другу залишити для домашнього використання. Для того щоб медикаменти було зручно транспортувати з собою найкраще придбати спеціальну ємність, наприклад, таку як похідна аптечка-органайзер First-Aid Pouch.

Що являє собою аптечка-органайзер First-Aid Pouch

Цей аксесуар нагадує за своїм зовнішнім виглядом сумочку або чохол невеликих розмірів, що виготовлений з міцної тканини. Усередині даної аптечки все продумано для того, щоб помістити ліки різних типів, тут навіть ампули можна зберігатиі, бо вони не пошкодяться при транспортуванні. Взагалі-то місця в аптечці трохи, але цілком достатньо, щоб вмістити найнеобхідніші медикаменти та перев'язувальні матеріали на випадок непередбачених ситуацій, коли знадобиться комусь термінова медична допомога. До речі, навіть вдома в такій аптечці можна зберігати все необхідне. Цей милий аксесуар позбавить Вас від розкиданих по квартирі таблеток і їх неправильного зберігання. Адже у багатьох, як правило, всі медикаменти розташовані в шухлядці, в пакеті або навіть у взуттєвій коробці. Це дуже незручно, та й в стресовій ситуації дуже складно згадати, що де розташоване. Тому треба тримати всі препарати в одному відомому для всіх місці.

Купуйте похідну аптечка-органайзер First-Aid Pouch і укомплектуйте її відразу найнеобхіднішими ліками і препаратами.

 

Характеристики:

  • розмір: 18х14х7 см;
  • матеріал виготовлення: оксфорд;
  • каркас для підтримки форми;
  • безліч кишеньок для розміщення медикаментів;
  • замок-блискавка розкриває аптечку як книжку.





Похідна туристична міні аптечка першої допомоги First-Aid Pouch Large
Похідна туристична міні аптечка першої допомоги First-Aid Pouch Large