Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пояс для схуднення Hot Shapers Neotex

Код товару: 1001187
Опис

Матеріал виготовлення: неопрен 40%, нейлон 30%, поліестер 30%

Розмір Талія
XL 83-85 см.

Наявність розміру уточнюйте у менеджера!

Проблема зайвої ваги в даний час придбала просто світові масштаби. Неправильне харчування і малоактивний спосіб життя призводять до того, що основна частина населення після тридцяти років вже має зайву вагу, і питання збереження підтягнутої стрункої фігури стає для них одним з найактуальніших.

Зробити тіло струнким і спортивним неможливо без фізичних вправ і дотримання дієт. Але ефективність даних процедур можна значно підвищити, використовуючи спеціальний одяг для тренувань. Наприклад, пояс Hot Shаpers для схуднення Neоtex.

Як працює пояс для схуднення Хот Шейперс

Пояс впливає на самі проблемні ділянки тіла - область боків і талії. Ефективність його застосування полягає в тому, що пояс виготовлений зі спеціальної тканини, що створює ефект сауни. Її склад такий:

  • нейлон 30%,
  • неопрен 40%,
  • поліестер 30%.

Тканина має дуже щільну структуру і не пропускає повітря. Відповідно тепло, яке виділяє людське тіло і зазвичай просто нагріває навколишнє середовище, акумулюється і «працює» в зворотному напрямку, розігріваючи шкіру. В результаті цього в верхніх і нижніх шарах епідермісу починають лопатися оболонки жирових клітин і клітини руйнуються. Продукти розпаду клітин разом з накопиченими в них токсичними сполуками виводяться з тіла з потом. Таким чином, ви потієте і худнете. Шкіра ж, позбувшись від надлишку жиру і шкідливих речовин, стає більш підтягнутою, пружною і гладенькою, набуває здоровий колір.

Носити пояс можна в якості нижньої білизни під будь-яким одягом. Він не має грубих швів, дуже пластичний і добре обтягує тіло. Його зовсім не видно навіть під речами з тонких тканин. Ви можете не турбуватися про те, що на вашому одязі будуть видні плями поту. Тканина не пропускає вологу назовні.

Догляд за поясом Hot Shаpers
Особливого догляду пояс для схуднення Хот Шейперс не вимагає. Після тренувань, в результаті яких ви активно потіли, пояс слід випрати під краном в теплій воді з милом і просушити.





Вика ( 2016-05-03 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
отличный пояс, хорошо совмещать с тренировками в зале! результатом очень довольна.

Відповісти
Пояс для схуднення Hot Shapers Neotex
Пояс для схуднення Hot Shapers Neotex