Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вібраційний пояс для схуднення Super Max Turbo (Супер Макс Турбо)

Код товару: 1000465

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Пояс Турбо Макс служить для швидкого схуднення, для проникаючого масажу в найбільш проблемних зонах тіла, для позбавлення від целюліту. Використовуючи даний пристрій, помітно поліпшується кровообіг і обмін речовин. Він допомагає тонізувати і зміцнити м'язову систему людини. Пояс для схуднення Super Max Turbo - ідеальний засіб для людей, які мало рухаються, позбавляючи їх від можливого ожиріння і від виникнення деяких захворювань. Прийнявши рішення купити Super Max Turbo, потрібно звернутися до лікаря за консультацією. Категорично не можна користуватися поясом - масажером під час виношування дитини.

Даний масажний пояс має систему, яка імітує ручний масаж, створюючи еліптичні коливання.

Це дозволяє створити ефективний вплив на будь-яку частину тіла. Пояс забезпечує основні функції:

  • Розбиває скупчення жиру.
  • Покращує кровообіг.
  • Позитивно впливає на основні групи м'язів.
  • Сприяє розслабленню м'язів після занять спортом.
  • За допомогою вібраційного впливу пояс допомагає позбутися крепатури.

Купити вібраційний пояс можна в спеціалізованому інтернет-магазині.

Цей пристрій може працювати в двох режимах: ручний, автоматичний. Все залежить від бажання користувача. Система забезпечує роботу пояса на п'яти рівнях швидкості. Пояс з функцією масажу має таймер, який в автоматичному режимі обезструмлює пристрій після 10 хвилинної роботи. Під час роботи даний пристрій нагрівається, для відводу тепла передбачені спеціальні отвори в корпусі. Як правило, час роботи приладу близько півгодини, більше цього часу експлуатувати пояс не бажано.

Пояс-масажер Super Max не може вилікувати людину від усіх захворювань. Це пристрій найбільш ефективний в поєднанні з правильним харчуванням і регулярними заняттями спортом. Для зручного користування поясом можна керувати за допомогою пульта. Пояс супроводжується інструкцією, яку потрібно вивчити, для правильного використання даного пристрою.





Вібраційний пояс для схуднення Super Max Turbo (Супер Макс Турбо)
Вібраційний пояс для схуднення Super Max Turbo (Супер Макс Турбо)