Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пояс для схуднення масажний Vibroaction (Віброекшн)

Код товару: 1001332

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Пояс для схуднення Vibroaction допоможе вам позбавитися від зайвої ваги і складок на всіх ділянках тіла. Він посилює і тонізує м'язи, в той час як Ви відпочиваєте. Вібро масажер оснащений як автоматичним режимом, так і п'ятьма ручними режимами налаштування інтенсивності.

Вібромассажний пояс Vibro action більш ефективний у поєднанні з заняттями фітнесом або силовими вправами.

Віброекшн відмінно підходить людям, у яких просто не вистачає часу на годинні заняття в спорт залі. З віброекшн все набагато швидше і простіше! Одягніть масажний пояс на необхідну ділянку тіла і розслабтеся, даючи поясу робити його роботу. В середньому достатньо 15-20 хвилин на день, щоб вже через місяць побачити результат.

В основі роботи вібромасажера Вібро екшн лежить система вібрації, яка дозволяє досягти скорочування м’язів, від 30 до 50 разів на секунду. Однак не забувайте, що вібропояс не панацея, і заняття з ним необхідно поєднувати з фізичними вправами і збалансованим харчуванням.

Vibroaction простий у застосуванні, може використовуватися як для тренування м'язів, так і для розслабляючого масажу і підходить для будь-якої частини тіла. Це просто універсальний вібраційний пояс, так що не втрачайте ні хвилини і замовляйте прямо зараз!

Довжина кабелю складає 1.5 м.





Альбина ( 2018-11-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
удобно делать домашние дела, не мешает, результат ощутим после месяца использувания
Відповісти
Добровольский Алекса ( 2013-03-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ +5 ↑
Коментар:
Перед покупкой этого пояса, решил попробовать несколько в телемагазине, этот оказался самым мощным, несмотря на цену. А потом уже сделал заказ с интерента что б не платить зря за накрутку твшопа
Відповісти
Пояс для схуднення масажний Vibroaction (Віброекшн)
Пояс для схуднення масажний Vibroaction (Віброекшн)