Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пояс для схуднення Hot Shapers Belt Power стягуючий

Код товару: 1001876

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

  • Розмір упаковки: 21 х 21 х 4 см
  • Вага: 209 г
  • Матеріал: неотекс
  • Упаковка: картонна коробка
  • Виробник: Китай
  • Розмір згідно розміру одягу: S/ M/ L/ XL

Підтягнути обвислий живіт досить непросто. Особливо після пологів. Дуже часто зробити живіт плоским не допомагають ні фізичні вправи, ні дієта. А вся справа в тому, що, навіть накачавши сталеві черевні м'язи, ви не можете видалити жирові клітини в глибоких шарах шкіри. І животик все одно продовжує випирати або звисати. В такому випадку краще всього використовувати спеціальний пояс для схуднення Hot Shаpers Belt Power. У комплексі з фізичними навантаженнями і дієтою, ви зможете досить швидко отримати бажаний результат - ваш живіт стане плоским, пружним і дуже привабливим.

Принцип дії пояса для схуднення Hot Shаpers Belt Power

Секрет пояса полягає в тому, що він виготовлений з особливої ​​тканини Neotex. Вона акумулює випромінюване тілом тепло і направляє його на спалювання жирових клітин, що знаходяться під шкірою. При впливі тепла, жирові клітини руйнуються, а продукти їх розпаду виводяться з організму разом з потом.

Але це ще не все. Тканина дуже еластична, тому вона тягне живіт. При постійній підтримці, шкіра набуває колишню еластичність, стаючи більш пружною. До того ж постійна затяжка привчає вас тримати спину прямо і через деякий час після регулярного використання, ви помітите, що ваша постава стала набагато краще.

Особливості використання пояса для схуднення Hot Shаpers Belt Power

Привчати організм до використання пояса для схуднення Hot Shаpers Belt Power слід поступово. У перший день краще одягнути його на 15-20 хвилин. А потім щодня збільшувати час.
Пояс дуже зручний. Він не задирається і не зісковзує. Його можна носити під повсякденним одягом. Так що ви спокійно можете одягати його куди завгодно:

  • на роботу,
  • в магазин,
  • на прогулянку і т.д.

Ви будете займатися своїми справами, а Hot Shаpers Belt Power буде працювати на поліпшення вашої фігури. Але найкраще використовувати його під час тренування. Він дозволить збільшити ефективність вправ для живота в кілька разів.





Катерина ( 2019-01-08 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Не товар ,а полное фигня Порвался за три недели

Переваги:
Поддерживает спину

Коментар:
Не товар ,а полное фигня! У меня пояс три недели и уже повылазить косточки. Девочки не тратьте зря деньги.
Відповісти
Пояс для схуднення Hot Shapers Belt Power стягуючий
Пояс для схуднення Hot Shapers Belt Power стягуючий