Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пояс для схуднення неопреновий «Waist Trimmer» (Вейст Тример)

Код товару: 1001284

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розмір: 100 * 17см.

Пояс з неопрену Waist Trimmer - абсолютна новинка на ринку з максимальними показниками ефективності спалювання жирових відкладень в області спини та живота.

Цей пояс також може бути корисний людям у віці які страждають від болю в спині, оскільки він відновлює кровообіг у пошкоджених ділянках тканин.
Технологічність забезпечує пояс з неопрену високим рівнем ефективності, при цьому він ще здатний на 30% збільшити ефективність будь-яких спортивних процедур в плані зміцнення м'язів і спалювання жирових відкладень. Але не менш ефективний Waist Trimmer і для тих, хто не може собі дозволити власного тренера і воліє тренуватися вдома. При мінімальних зусиллях у вигляді щоденного надягання пояса він за короткий термін допоможе повернути вам стрункість і пружність м'язів. Тепловий пояс з неопрену знайшов застосування в професійному спорті, адже допомагає швидко відновити м'язи.
Висока якість матеріалу і контроль якості на виробництві роблять Waist Trimmer дійсно надійним і довговічним, а також абсолютно нешкідливим для шкіри, адже він максимально насичує шкірні покриви повітрям, виводячи токсини і забруднення. Він допоможе впоратися не тільки з надмірною вагою, але і з прикрим целюлітом, а, надаючи потужну зігріваючу дію, пояс з неопрену допомагає боротися з розтягненнями м'язів і больовим синдромом, і навіть ефективний при радикуліті і хворобах нирок.

Правила використання пояса Waist Trimmer забороняють надягати його на голе тіло, щоб мінімізувати ризик будь-яких подразнень.

Найкраще вдягати його на тонку бавовняну білизну. Не рекомендують носити пояс більше 6 годин, щоб не нашкодити організму. Він дуже тонкий, добре ховається під одягом, але найкращим чином він працює в поєднанні з фізичним навантаженням і обмеженнях порцій в їжі. Так як під поясом тіло потіє, пояс з неопрену потрібно прати вручну в прохолодній воді і не прасувати, тоді він прослужить дуже довго.
 

 





Пояс для схуднення неопреновий «Waist Trimmer» (Вейст Тример)
Пояс для схуднення неопреновий «Waist Trimmer» (Вейст Тример)