Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пояс міостимулятор Abgymnic на 2 апарата

Код товару: 1001242

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація міостимулятора AB Gymnic:

- струмопровідний пояс;
- електронний пристрій (міостимулятор) - 2 шт.;
- струмопровідний гель для міостимулятора ABGymniс - 100 мл. (комплектація може змінюватись заводом-виробником);
- батарейки CR2032 - 2 шт. (комплектація може змінюватись заводом-виробником).

Якщо боротися із зайвою вагою можна і традиційними методами (спорт + дієти), то з целюлітом вони навряд чи зможуть впоратися, адже для руйнування клітин целюліту потрібен не один десяток масажних процедур, які також не є запорукою того, що целюліт зникне.

Тим не менш, існує ефективний засіб проти целюліту - пояс міостімулятор ABGymnic.

Пояс для схуднення ABGymnic, відгуки про який вже можуть стати вирішальним аргументом на користь його придбання, поєднують масу сучасних наукових технологій, які спрямовані в першу чергу на руйнування шару целюліту, а також боротьбу із зайвою вагою і розтяжками. У випадку якщо Ви використовували для схуднення тільки поясом міостимуляції, то розтяжок вам не варто боятися, але в той же час він ефективно прибирає розтяжки після минулих невдалих спроб боротьби з вагою. Його можна застосовувати для корекції зони стегон і сідниць, ніг і живота.
Пояс для пресу ABGymnic хороший і в плані нарощування м'язової маси, тому що його дія дуже глибока і впливає не тільки на жирові відкладення, але і на м'язи, примушуючи їх працювати. Варто відзначити дуже високу результативність стимулятора ABGymnic, оскільки перший ефект помітний вже після першої процедури роботи - одразу помітно, як підтяглися м'язи і покращився кровообіг. Якщо ж говорити про конкретні цифри, то через місяць активного та стабільного використання пояса талія зменшується в середньому на 8 см. Цей факт доведений результатами лабораторних досліджень і грунтується на щоденних вправах не менше 20 хвилин кожна.
На щастя, займатися зі стимулятором вкрай просто, його досить просто надіти і вибрати одну з 6 програм, спрямовану або на боротьбу із зайвою вагою і целюлітом, або на розвиток витривалості і м'язової маси.

Двома електронними стимуляторами ABGymnic і поясом можна користуватися для роботи над всім тілом.

Завантажити інструкцію до міостимулятор ABGymnic 1,2 і 4 мотора, 1версія Word


Завантажити інструкцію до міостимулятор AB Gymnic 1,2 і 4 мотора, 2версія Word





Пояс міостимулятор Abgymnic на 2 апарата
Пояс міостимулятор Abgymnic на 2 апарата