Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пояс протирадикулітний магнітоеластичний ПМ-01

Код товару: 1000253

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Даний протирадикулітний пояс виготовлений із застосуванням новітніх еластичних матеріалів, які підтримують нижню частину спини в потрібному положенні.

У ньому стоять спеціальні магнітні пластини, вони абсолютно нешкідливі для здоров'я людини, їх вплив лише позитивний. Вже давно доведено медиками, що статичне магнітне поле здатне надавати благотворний вплив на організм і лікувати різні захворювання. У поясі магніти еластичні, вони приємно стикаються з тілом людини і не викликають ніякого дискомфорту.

Пояс лікує багато захворювань опорно-рухової системи, для цього його потрібно просто носити на собі. Він дозволяє позбавиться від радикуліту, остеохондрозу, артрозарітріта, болісних менструацій та інших захворювань. Також він може використовуватися для профілактики цих захворювань. Цей пояс протирадикулітний, тому що особливо ефективний він саме проти радикуліту. Люди, які носять його постійно відчувають полегшення вже через кілька днів і ефект цей з часом лише посилюється.

27х8,5 см, лямки 40 и 43 см

Цей магнітний протирадикулітний пояс давно вже зарекомендував себе як відмінний допоміжний засіб у лікуванні багатьох хронічних захворювань.

Всі знають, що лікування радикуліту справа непроста, адже це захворювання лікуванню піддається насилу. Але якщо разом з основним курсом лікування застосовувати також пояс протирадикулітний «Пояс активного життя» ПМ-01, то хвороба відступає значно швидше, це вже перевірили на собі багато людей. Застосовується пояс наступним чином. Він накладається на хвору зону магнітними пластинами всередину і фіксується за допомогою ремінців. У такому положенні пояс повинен знаходитися на людині в перебігу трьох і більше годин, після чого його слід зняти.

Курс зазвичай підбирається індивідуально, від шести до двадцяти процедур, він припиняється тільки тоді, коли людина відчуває реальне полегшення. З початку носіння показано щодня, а потім, у міру того як болі будуть проходити, можна робити невеликі проміжки в день-два між процедурами. Якщо є необхідність, то через пару тижнів курс можна повторити.

 

 





Пояс протирадикулітний магнітоеластичний ПМ-01
Пояс протирадикулітний магнітоеластичний ПМ-01