Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Попкорница Popcorn maker Homease pm 1886

Код товару: 1000417

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Багато господинь задаються питанням, як зробити попкорн. Безумовно, приготування смачного і корисного попкорну, володіючи самими звичайним кухонним приладдям, неможливе, враховуючти малу кількість доступних рецептів, в яких основним інгредієнтом, крім кукурудзи, є велика кількість масла, що може негативно позначитися на нашому організмі. У такому випадку Вам просто необхідно використовувати апарат для попкорна.

Попкорниця popcorn maker pm 1886 - надійний вихід зі сформованої ситуації. З її допомогою Ви зможете готувати смачний попкорн, який абсолютно не містить масла, але при цьому володіє вишуканими смаковими якостями. Приготування попкорну ще ніколи не було настільки простим і доступним, як при використанні popcorn maker pm 1886. Вам варто лише натиснути на кнопку і через деякий час, Ви і Ваші рідні зможете насититися смачним попкорном.

Основні характеристики попкорниці popcorn maker pm 1886:

Невеликі габарити приладу дозволяють Вам ефективно використовувати його в будь-якому місці на кухні, а сучасний дизайн чудово поєднується з будь-яким стилем, в якому виконана кухня;
Швидке і якісне приготування закуски на кілька персон або для однієї людини;
Повна відсутність використання маргарину або масла;
Якісний матеріал, завдяки якому Попкорницю можна буде експлуатувати навіть після падіння зі значної висоти.
Не дивлячись на компактність приладу, він містить досить містку ємність для кукурудзи, отже виробляє більшу кількість попкорну за один раз.
Повне збереження поживних і цілющих якостей кукурудзи за рахунок використання циркуляції гарячого повітря.

В даний час купити Попкорницю в інтернет магазині не складе для Вас труднощів, а тому, купуючи цей товар у нас, Ви отримуєте гарантію якості та довготривалого використання. Враховуючи невисоку ціну, покупка апарату для попкорну стане для Вас і Ваших гостей справжнім подарунком про який ще кілька років тому можна було тільки мріяти.





Попкорница Popcorn maker Homease pm 1886
Попкорница Popcorn maker Homease pm 1886