Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Портативна водонепроникна колонка для душа Waterproof Wireless Bluetooth Shower Speaker BTS-06

Код товару: 1002159

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Любите співати і слухати музику, де б Ви не знаходилися? Тоді зверніть увагу на цей цікавий аксесуар - компактну водонепроникну колонку для душа Waterproof Speaker BTS-06. Це портативна колонка, яка схожа на м'ячик діаметром близько 8 см. Виріб можна прикріпити до плитки на стіні завдяки надійній присосці. Її корпус являє собою прогумований пластик, а це значить, що прилад абсолютно не боїться вологи і прямих потоків води.

Водонепроникна колонка Waterproof Shower Speaker – справжня знахідка для любителів поспівати у душі!

За допомогою даної колонки Ви можете прослуховувати всі улюблені мелодії, так як вона відмінно підключається через Bluetooth до інших гаджетів. Тобто Ви можете включити свої улюблені пісні на смартфоні і прибрати його подалі від вологи, слухаючи музику з такою чудовою колонкою. До речі, це далеко не вся функціональність цього чуда. З колонки можна навіть відповідати на дзвінки, коли Ви приймаєте душ. Погодьтеся, зі смартфоном так не вийде. Волога і мокрі руки можуть зіпсувати його. А з колонкою Ви не пропустите жодного важливого дзвінка! Більш того, використовувати даний прилад можна і не за призначенням, наприклад, Ви можете брати колонку з собою в автомобіль або на роботу, на природу або на дачу. Управляти пристроєм дуже легко, на його корпусі є всього кілька кнопок, що відповідають за включення / вимикання музики і за прийом дзвінків. Працює ця колонка завдяки вбудованому акумулятору і її повного заряду вистачає на 8 годин безперервного програвання музики або на 10 годин використання її в якості гарнітури хендс фрі в автомобілі. Повна підзарядка колонки займає всього 4 години.

Придбати дану портативну водонепроникну колонку прямо сьогодні Ви можете за максимально доступною ціною на нашому сайті! Балуйте себе такими прекрасними аксесуарами, і вони принесуть у Ваше життя ще більше позитивних емоцій!

 

Комплектація:

  • водонепроникна Bluetooth колонка для душу BTS-06;
  • USB-кабель зарядка 5V;
  • присоска;
  • інструкція англійською;
  • пластиковий прозорий бокс.





Портативна водонепроникна колонка для душа Waterproof Wireless Bluetooth Shower Speaker BTS-06
Портативна водонепроникна колонка для душа Waterproof Wireless Bluetooth Shower Speaker BTS-06