Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Радіоприймачі Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Фарборозпилювачі Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Портативна зарядка PowerBank Solar 25000 на сонячній батареї

Код товару: 1001564

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Подвійна конструкція USB, може приєднувати два пристрої одночасно;
  • Чотири індикатора, щоб показати рівень заряду батареї;
  • Підходить для iPhone, IPad, мобільних телефонів, планшетних ПК, PSP і т.д;
  • Тип зарядного пристрою: Імпульсні;
  • Тип акумулятора Li-Ion 25000mAh потужності / 111wh;
  • Напруга зарядки 5V 1A, 5V-2.1A;
  • Колір чорний.

Комплектація:

  1. сонячна батарея 25000 mAh;
  2. USB кабель;
  3. пакувальна коробка.

Сучасна людина навіть на короткий час не може дозволити собі перервати зв'язок із зовнішнім світом. Тому у відрядженні, туристичному поході, вилазці на дику природу обов'язковими супутниками мандрівників є смартфони, планшети, ноутбуки та інші цифрові пристрої. Однак відсутність центрального джерела електроенергії може стати серйозною проблемою в прагненні постійно, незалежно від місцезнаходження, користуватися благами цивілізації.

На допомогу прийде унікальний пристрій Паувер Бенк Солар 25000mah.

Літієву сонячну батарею портативної зарядки можна живити різними способами - потримавши на сонячному світлі або приєднавши до електромережі. До речі, крім свого основного призначення - заряджати гаджети в віддалених від джерел електрики місцях, Power Bank Solar 25000mah може стати відмінним способом економити електроенергію у власній оселі або офісі. Серед головних переваг пристрою можна виділити високу продуктивність, довговічність, надійність конструкції і компактні розміри. У режимі очікування портативний пристрій для зарядки може перебувати до шести місяців! А захисна функція дозволить уникнути пошкодження в разі короткого замикання або повної розрядки. Що можна заряджати за допомогою цього зручного сучасного пристосування? Це можуть бути телефони, цифрові фотокамери, плеєри, планшетні пристрої, ігрові приставки та інша техніка. А продумана подвійна конструкція USB - відмінне рішення для одночасної підзарядки двох предметів. Додаткова зручність - наявність індикатора, що показує рівень зарядки батареї. З портативної зарядкою Паувер Бенк Солар ви зможете мати доступ до інформації, розваг і реалізовувати творчі задуми в будь-якій точці земної кулі!

 





Портативна зарядка PowerBank Solar 25000 на сонячній батареї
Портативна зарядка PowerBank Solar 25000 на сонячній батареї