Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Повербанк (зовнішній акумулятор) з ліхтариком на сонячній батареї Strong Power Bank 3816, 50000mAh

Код товару: 1002496

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У сучасному світі життя кожної людини тісно пов'язане з різними гаджетами і виходом в інтернет. І часом трапляються непередбачувані ситуації, які можуть нас вивести з колії, наприклад, раптове відключення електрики або поїздка на відпочинок, де зовсім немає всіх благ цивілізації. У такі моменти у людини немає зв'язку з навколишнім світом, так як всі прилади розряджаються, і вона переживає сильний нервовий стрес. Але ми хочемо позбавити Вас від таких неприємностей, запропонувавши своїм покупцям портативний зарядний пристрій Strong Power 50000mAh. Він стане вірним помічником не тільки в будь-якій подорожі, під час активного відпочинку, але і вдома, адже перед нами універсальне джерело енергії, яке підходить всім приладам.

Переваги зарядного пристрою Strong Power Bank на 50000mAh

Виріб виконаний з металу і якісного пластику, має компактні розміри і прямокутну форму. Ще одна важлива перевага даного приладу - ємність акумулятора 50000mAh. Як Ви розумієте, цієї цифри досить, щоб зарядити по кілька разів Ваші улюблені гаджети, де б Ви не знаходилися. Крім того, сам портативний зарядник має сонячну панель на всю фронтальну панель, яка допомагає його заряджати від прямих сонячних променів всього за 10 годин. Ця характеристика є однією з найголовніших, адже на природі не завжди є доступ до мережі, щоб зарядити павербанк. Також вагомою перевагою даного зарядного пристрою є наявність світлодіодної LED-панелі, яку можна використовувати як світлодіодний ліхтарик, здатний підсвітити Вам шлях в ночі, або використовувати замість туристичного ліхтарика в поході.

Купуйте портативний зарядний пристрій Strong Power 50000mAh, і Вам будуть не страшні раптові відключення електроенергії або відпочинок далеко від цивілізації.

 

Характеристики:

  • Ємність акумулятора: 50000mAh
  • Ємність заряду сонячної панелі: 200mAh
  • Вхідний порт microUSB: 5V/1A
  • Вихідний роз'єм USB1: 5V/1A
  • Вихідний роз'єм USB2: 5V/2A
  • Світлодіодний індикатор рівня заряду батареї
  • Світлодіодний індикатор роботи пристрою
  • Кнопка "on/off" для роботи зі світлодіодною панеллю

Комплектація:

  • Портативна батарея Power Bank Strong Power 3816, 50000mAh
  • Кабель microUSB-USB
  • Ремінець
  • Пластикова упаковка





Повербанк (зовнішній акумулятор) з ліхтариком на сонячній батареї Strong Power Bank 3816, 50000mAh
Повербанк (зовнішній акумулятор) з ліхтариком на сонячній батареї Strong Power Bank 3816, 50000mAh