Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Портативний зарядний пристрій з USB Power Bank mini 1200mAh

Код товару: 1000347

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики зовнішнього акумулятора:

Застосування: мобільні телефони та інші пристрої.
Ємність: 1200 mAh
Споживаний струм: DC5В 1000 mAh
Вихід: DC5.3В, 1000 mAh; DC5.2V, 2000 mAh (max)
Індикатор живлення: світлодіод синього кольору.
Розмір акумулятора: 120 x 75 x 25 мм.
Сумісний з:
Nokia,
Samsung Galaxy S4 GT-I9500,
iPad;
iPhone4/4S, iPhone 5 (з рідним USB-перехідником);
MP3/4/5;
PDA;
PSP;
NDS;
GPS.

Power Bank mini 1200 mAh (Повер Банк) - персональний портативний акумулятор, який ви завжди можете взяти собою.

Дане портативне джерело струму, дозволить продовжити роботу ваших мобільних пристроїв. Тепер вам не доведеться шукати розетку, коли зарядка закінчилася в самий незручний момент. За допомогою Power Bank mini 1200 mAh ви можете зарядити свій пристрій абсолютно в будь-якому місці.

Він має воістину невеликі розміри, з сигаретну пачку, що дозволить носити його з собою постійно. Також вам не доведеться шукати перехідники для ваших телефонів, смартфонів, планшетів та інших пристроїв. Вісім перехідників для різних пристроїв є в комплекті. Наявність РК- дисплея дозволить побачити стан потужності та електроенергії. На додаток до всього вищесказаного акумулятор має вбудований ліхтар. Функція досить корисна, особливо коли вам необхідно в темному приміщенні знайти свій телефон.

Він активується двома натисканнями на кнопку включення. Батарея акумулятора заряджається всього за кілька годин. Пристрій має два USB гнізда. Перше для зарядки більш потужних пристроїв, таких як планшет. Друге - для мобільних телефонів та ін.. Акумулятор має сучасний зовнішній вигляд, конструкція виглядає стильно і солідно. Зручне розташування кнопок і роз'ємів дозволить вам максимально комфортно використовувати даний прилад в повсякденному житті.
PowerBank mini 1200 mAh взаємодіє майже з усіма пристроями, що мають USB - роз'єм: відеокамери, мобільні телефони, плеєри, смартфони, фотоапарати і багато іншого.
 





Портативний зарядний пристрій з USB Power Bank mini 1200mAh
Портативний зарядний пристрій з USB Power Bank mini 1200mAh