Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Переносний мангал на дачу - компактний маленький мангал BBQ Easy To Carry

Код товару: 1001988

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Неможливо уявити відпочинок на природі без шашлику або овочів, приготованих на грилі. Але процес готування подібних блюд необхідно продумувати заздалегідь, адже без наявності підручних аксесуарів він просто неможливий.

Саме тому ми хочемо звернути вашу увагу на переносний мангал.

Цей розкладний варіант стане ідеальним варіантом і для мандрівників, і для любителів відпочинку на природі, і відмінно підійде як мангал на дачу. Виріб можна скласти до компактних розмірів і зберігати в будь-якому зручному місці. На відміну від стаціонарних моделей він при цьому не займе багато місця. Більш того, мангал складається в формі валізи, що полегшує його транспортування в рази. Брати з собою виріб зручно завжди, не тільки подорожуючи на особистому авто, але і в громадському транспорті.

Використовувати аксесуар можна навіть як мангал на балконі. Варто відзначити, що прилад виготовлений з якісного і довговічного матеріалу - хромованого металу. А на його установку у вас піде всього лише кілька хвилин. Вам не доведеться при цьому прикручувати гвинти або використовувати інші фіксуючі деталі. Підходить мангал переносний для великої компанії, так як розрахований він на 7 шампурів. Конструкція виробу радує стійкістю і в розкладеному вигляді має розмір: 35 см × 27 см × 20 см. Якщо ви шукаєте компактний мангал, цей варіант стане ідеальним придбанням!

Такий маленький мангал дозволить вам насолоджуватися улюбленими стравами далеко від дому. І зовсім не вибагливий у догляді, легко і швидко очищається від забруднень. Ну а якщо ви просто хочете купити мангал для дачі без нанесення шкоди сімейному бюджету, оформляйте замовлення в нашому інтернет-магазині прямо сьогодні. Цей мангал bbq відрізняється не тільки практичним дизайном, відмінною якістю, а й доступною вартістю!

Складаний переносний мангал BBQ Easy To Carry, характеристики:

  • Тип: мангал;
  • Вид: в формі переносної валізи;
  • Матеріал: метал, хромований;
  • Розрахований на 7 шампурів (якщо один шашлик шириною 5 см);
  • Стійкі ніжки;
  • Розмір: 35 х 27 х 20 см;
  • Дрібна зручна сітка.

Мангал переносний BBQ Easy To Carry, комплектація:

  • Мангал - 1 шт.;
  • Сітка - 1 шт.;
  • Упаковка: заводська коробка.





Переносний мангал на дачу - компактний маленький мангал BBQ Easy To Carry
Переносний мангал на дачу - компактний маленький мангал BBQ Easy To Carry