Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Пристрій для очистки шкірки - яблукоочищувач «Серпантин»

Код товару: 1000325

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики ручного очищувача яблук:

матеріал - пластик, метал;
колір - біло-червоний;
розмір 18х17, 5 см;
ТМ Bradex.

Багатьом відомо, наскільки корисні яблука. Однак не всі люблять насолоджуватися цим чудовим фруктом зі шкіркою. На те, щоб очистити одне середнє яблуко може піти трохи більше 1 -ї хвилини. Ви можете подумати, що це зовсім небагато. Однак якщо Вам потрібно очистити кілька яблук? Або якщо Ви зібралися готувати десерт з яблук? Тут ситуація стає зовсім іншою, як з картоплею.

На щастя ми пропонуємо пристрій, за допомогою якого можна швидко і акуратно прибрати шкірку з яблука - яблукочистку Серпантин!

Щоб скористатися яблуко очищувачем  Серпантин, необхідно помістити фрукт на тримач, розташований перед ножем. На іншій стороні механізм обладнаний ручкою, обертання якої приводить в дію ніж, очищуючий яблуко від шкірки. Від Вас буде потрібно обертати ручку, подібно обертанню ручки в м'ясорубці, а тим часом ніж акуратно зрізатиме шкірку з яблука тонким шаром! За допомогою такого пристрою яблуко очиститься швидше, ніж вручну. А сам пристрій яблукочистки займе зовсім мало місця на Вашій кухні. Якщо у Вашому будинку є хоч один любитель їсти яблука без шкірки, Вам варто купити яблукоочищувач Серпантин прямо зараз!

Яблукочистка може бути використана для очищення не тільки яблук.

За її допомогою можна видалити шкірку з груші, варених буряків або навіть з молодої картоплі! Купуючи яблукочистку, ви купуєте і гарного помічника з очищення овочів і фруктів. У процесі роботи яблукоочищувач майже не забруднюється. Тобто після її використання необхідно всього-навсього ополоснути її у воді. Очищений фрукт від застосування такого пристрою виходить гарним і акуратним. З сьогоднішнього дня, якщо Ви побажаєте приготувати пиріг з яблуками, можна швидко позбутися від шкірки з великої кількості яблук за лічені хвилини! І зовсім не втомитися від цього процесу.
Відмінною рисою яблукочистки Серпантин є те, що вона являє собою механічний пристрій, якому не потрібне живлення від мережі! Використовувати її можна всюди і завжди! Пристрій виготовлено з хорошого харчового пластику, який є надійним і довговічним. Яблуко очищувач - це відмінний презент для будь-якої домогосподарки! На нашому сайті ви можете купити яблукочистку за хорошою ціною! Цей корисний і функціональний пристрій для чищення овочів і фруктів значно полегшить процес приготування їжі!





Пристрій для очистки шкірки - яблукоочищувач «Серпантин»
Пристрій для очистки шкірки - яблукоочищувач «Серпантин»