Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Форма для створення тротуарної плитки та садових доріжок, 40x40, пряма

Код товару: 1002610

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Мрія кожної людини - мати доглянуту прибудинкову територію біля свого житла, дачі або заміського котеджу. Для цього необхідно подбати про наявність садових доріжок і акуратного газону. І сьогодні ми пропонуємо Вашій увазі зручну і корисну річ - форму для створення тротуарної плитки і садових доріжок. З цією формою Ви самостійно зможете створити двір своєї мрії!

Характеристики форми для створення тротуарної плитки

Доріжка з каменю - це і зручно, і практично, її можна зробити по всьому прохідному периметру заміської ділянки, причому з пропонованою формою здійснити це реально без залучення фахівців і будівельних фірм. Дана форма виконана з пластика, і з її допомогою легко можна виготовити садову доріжку на будь-який смак - пряму, що петляє, в одному кольорі або різнокольорову, як Ви побажаєте.

Як зробити чудову садову доріжку своїми руками за допомогою цієї форми?

Використовувати форму досить просто: спочатку необхідно замісити розчин з бетону, потім помістити форму в плановане для доріжки місце і залити її готовим розчином. Розрівняти бетон в формі можна за допомогою будь-якого зручного предмета, навіть старою дерев'яною шваброю. Через деякий час (50-60 хвилин), форму необхідно акуратно підняти, не порушивши готову плитку. Щоб продовжити робити доріжку необхідної довжини, форму потрібно просто переміщати з місця на місце. Для любителів оригінальних дизайнерських рішень, рекомендуємо зробити доріжку неповторною за допомогою битоъ кахельної плитки, гальки або морських ракушок, які можна просто втиснути в розчин, або ж пофарбувати бетон за допомогою різноманітних барвників в той відтінок, який Вам найбільше подобається.

Купити форму для створення тротуарної плитки і садових доріжок може дозволити собі абсолютно кожен, так як вона відрізняється доступною вартістю. А зробити це Ви зможете в нашому інтернет-магазині, не виходячи з дому, оформивши замовлення на сайті або зв'язавшись по телефону з нашим менеджером.

 

Характеристики форми для створення тротуарної плитки і садових доріжок:

  • Країна виробник: Китай
  • Тип: Форма для садової доріжки
  • Матеріал: Пластик
  • Кількість каменів у формі: 8 (шт.)





Форма для створення тротуарної плитки та садових доріжок, 40x40, пряма
Форма для створення тротуарної плитки та садових доріжок, 40x40, пряма